ASSOS ANNELER GÜNÜ ÖNCESİNDE İŞ ORTAKLARIYLA BULUŞTU

  • 0
  • 3.352
ASSOS ANNELER GÜNÜ ÖNCESİNDE İŞ ORTAKLARIYLA BULUŞTU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mücevheri Modaya dönüştüren Altınbaş Holding’e bağlı  Assos Diamond, yaklaşan Anneler günü öncesi Ege Bölgesi il ve ilçelerindeki  iş ortaklarıyla İzmir’de bir araya geldi.

Assos Diamond Genel Müdürü Mustafa Kemal Çeçen, Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Sakarya ve Ege Bölge Müdürü Cengiz Şen’in ev sahipliğinde Kaya İzmir Thermal& Convention’da düzenlenen organizasyona İzmir’in yanı sıra Manisa, Denizli, Aydın , Muğla, Uşak ve Kütahya, Afyon Karahisar illeriyle ilçelerindeki 50’ye yakın iş ortağı katıldı. 

Genel Müdür Çeçen, bölgesel operasyonlarla Anneler günü öncesinde iş ortaklarının ayağına geldiklerini söyledi.   Çeçen, “Böylece farklı bir dinamizmi ve sıcaklığı yakaladığımızı gördük. Onların İstanbul’a gelerek showroomdan ya da internetten seçerek  alması yerine onların ayağına gelerek kontrasyonunun tamamını buraya topladık ve farklı bir ortamda, dinlenerek keyifli bir alışveriş imkanı sağladık” dedi.
 
ANNELER GÜNÜNE ÖZEL
Assos Magic küpe ve kolye’de çok özel bir teknik  olan alttan yansıtma tekniği uygulandığını ve 5 cm’lik taşın görünümünün 25 cm büyüklüğünde göründüğünü belirten Çeçen, yaklaşmakta olan Anneler Günü’ne özel bir kampanya hazırladıklarını ve 999 Tl’den başlayan fiyatlarda küpe alana kolyenin hediye verileceğini ifade etti. 

Çeçen, "Ürün kalitesi, satış sonrası hizmeti ve her yaşam biçimine uygun zengin ürün gamı ile müşteri beklentilerini başarı ile karşılayan Assos, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen organizasyonlar ile mücevher modasına yön vermeye devam edecek" diye konuştu.

Öznur -Mustafa Kemal Çeçen
Tuncay Sakarya, Cengiz Şen
Mert -Buket  Gültepe
Ece Dikol
Gökçe Konu
Mehtap Görgü
Gökhan Urçar, Sinem Karaten
Çetin – Emine Pınarlı
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv