Ata Demirer, Deniz Aşkını “Olanlar Oldu” ile beyazperdeye taşıdı

BKM´nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Ata Demirer’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolde oynadığı “Olanlar Oldu” filmi 20 Ocak Cuma günü vizyona giriyor.

  • 0
  • 2.635
Ata Demirer, Deniz Aşkını “Olanlar Oldu” ile beyazperdeye taşıdı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

BKM´nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Ata Demirer’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolde oynadığı “Olanlar Oldu” filmi 20 Ocak Cuma günü vizyona giriyor.
 
Karizmatik Kaptan “Ata Demirer” 
İmza attığı her filmle milyonları güldüren Ata Demirer son filmi Olanlar Oldu’da bir tekne kaptanı olarak beyazperde de boy gösterecek.  Deniz tutkusu herkes tarafından bilinen Demirer, son senaryosunda bu tutkusuna yer verdi.  
Ege sahillerinde günlük-haftalık turlar yapan bir kaptan olan Zafer karakteri için hem dümenin başına geçen hem de tekne tamir eden Demirer’in setteki keyfi görülmeye değer.
Kadrosunda Tuvana Türkay, Ülkü Duru ve Salih Kalyon’un da bulunduğu filmde 60’larında bir kadın olan Döndü karakterini de canlandıran usta komedyenin, Zafer karakteri ise kelimenin tam anlamıyla “karizmatik” bir kaptan.

Rol Arkadaşı Kendi Teknesi 
Üstelik Demirer’in “Zafer” olarak dümeninde gururla poz verdiği tekne de kendi teknesi “Küheylan”!  
Fragmanı büyük beğeni toplayan BKM yapımı ‘Olanlar Oldu’nun yönetmen koltuğunda Eyyvah Eyvah filmlerinin yönetmeni Hakan Algül oturuyor. Senaryosunu Ata Demirer’in kaleme aldığı film 20 Ocak’ta vizyonda olacak!
Ata Demirer ve Filmin Başrol Oyuncuları İzmir Optimum Outlet’e Geliyor 
Filmin İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ulusal galasının ardından, BKM için adeta bir klasik haline gelen İzmir galası,  Ata Demirer, Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Seda Güven ve Salih Kalyon’un katılımları ile 21 Ocak Cumartesi günü Saat:16.00’da Devajans organizasyonu ile İzmir Optimum Outlet, Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilecek.
 
BKM Ege Bölge Temsilcisi Devajans Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; “Beşiktaş Kültür Merkezi olarak İzmir’i çok önemsiyor ve kentimizdeki sanatseverleri böyle nitelikli organizasyonlarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Film galalarımız yıl boyunca devam edecek. Tüm İzmirli sinemaseverleri bizimle birlikte keyifli saatler geçirmeye davet ediyoruz” dedi.
 
Filmin Konusu 
Bir Ege kasabasında geçen hikayede, oğlunun mürvetini görmek isteyen Döndü, gelin adayı olarak kasabanın güzeli Mehtap (Seda Güven)’ı düşünürken, bir anda ünlü dizi oyuncusu Aslı (Tuvana Türkay)’nın olaylara dahil olmasıyla olanlar olur…

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv