Atatürk Kupası Ödülleri sahiplerini buldu

AYOSK’un Spor Toto ve Ege Asal Metal sponsorluğunda düzenlediği 2021 Atatürk Kupası  Ödülleri, Mavişehir Sports International Zaz’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.

  • 0
  • 829
Atatürk Kupası Ödülleri sahiplerini buldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

AYOSK’un Spor Toto ve Ege Asal Metal sponsorluğunda düzenlediği 2021 Atatürk Kupası  Ödülleri, Mavişehir Sports International Zaz’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’nin de katıldığı gecede Toplam 5 kategoride 15 sporcu ödül aldı.

AYOSK Başkanı Mitat Diker’in açılış konuşmasının ardından teşekkür plaketlerini dağıttı.  2021 Atatürk Kupası Kategori 1’de Kemal Çetinkay birinci, Mehmet Can Çakar ikinci, Kuvvet Erim üçüncü olurken, Kategori 2’de deneyimli pilot Mithat Diker birinci, Levent Şapçılar ikinci Yasemin Erikli ise üçüncülük kupasını aldı. Kategori 3’de Enez Al birincilik, Erdal Oral ikincilik, Özlem Dalan ise üçüncülük kupasını kaldırdı. Kategori 4’de bu sezon parkura yeni çıkan yarışmacılardan Serap Kotan birinci, Kayhan Kocaçam ikinci, Kadınlar Kategorisi’nde iki deneyimli yarışmacıdan Özlem Dalan birinci, Yasemin Erikli ikinci, kupanın yeni yarışmacısı Serap Kotan ise üçüncülük kupasını kaldırdı. Davetliler tarafından büyük beğeni toplayan ve coşkulu geçen ödül töreninde geride kalan yarışlar ve 2022 sezonun da yapılacak organizasyonlar konuşuldu. Burcu & Hakkı ikilisi şarkılarıyla geceye renk kattı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv