Atatürk'ün Bandosu 100. Yılı Kutladı

Atatürk tarafından kurulan Seferihisar Belediye Bandosu, Sığacık Kaleiçi’nde büyük zaferin 100. yıl dönümünde sahneye çıktı.

  • 0
  • 395
Atatürk'ün Bandosu 100. Yılı Kutladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Atatürk tarafından kurulan Seferihisar Belediye Bandosu, Sığacık Kaleiçi’nde büyük zaferin 100. yıl dönümünde sahneye çıktı.
Yaklaşık iki saat süren konseri izleyen vatandaşlar büyük bir coşkuyla 30 Ağustos Zafer Bayramını yaşadı.
Konsere Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Başkan Yardımcıları Nuriye Hepterlikçi ve Yelda Celiloğlu katıldı. Konser alanını dolduran yaklaşık 2 bin seyirci Seferihisar Bandosunun çaldığı marşlara eşlik etti.

Şef Fevzi Topuzlu tarafından yönetilen Seferihisar Bandosu ve solist Bengü Şensoy  Kaleiçini dolduran seyircilere birbirinden güzel marş ve şarkılar seslendirdi. Konser sırasında Seferihisar Belediyesi seyircilere 2000 adet bayrak dağıttı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin yaptığı konuşmada "Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, harika bir gece yaşattılar bize, özellikle de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk'ün kurduğu bandomuz ile bunu kutlamamız ayrı bir güzellikti. 30 Ağustos Zafer Bayramımız hepimize kutlu olsun; birileri ne kadar küçültmek istese de özel günlerimizi milli bayramlarımızı kırpmak istese de onlara inat yüzyıllarca kutlamaya devam edeceğiz. 26 Ağustos'ta Afyon'daydım orada gördüğüm yaşlısıyla genciyle herkesle heyecan içinde beraberdik, o ilk günkü gibi o ruhla beraberdik, ben orada bunu yaşadım. Ben inanıyorum ki heyecanımız yüzyıllarca devam edecek, Zafer Bayramımız milli günlerimizi hep beraber daha güçlü kutlayacağız" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv