Atık şişelere hayat veriyorlar

  • 1
  • 5.835
Yazı Boyutu:

8 yıl önce Alaçatı da kurulan Şemay Cam sahibi Erhan Ayhan, eşi ve oğluyla birlikte bir çok cam malzemenin yanı sıra atık cam malzemelere hayat veriyor ve birbirinden güzel ürünler olarak insanların beğeni ve kullanımına sunuyor.  
Ürettiklerinin tümü cam ve el yapımı kolye, küpe, bileklik, mutfak gereçleri, duvar süsleri olan Erhan Ayhan’ın ve ekibinin işyerini ziyaret eden turistlerin en çok ilgi çeken bölümler ise atık cam malzeme ve atık şişelerden yarattığı harika tasarımlar. Boynu uzamış bir içki şişesini bir süs eşyası olarak tasarlarken, bir başka içki şişesi ise çerezlik veya puro kül tablası, bir rakı şişesi rakı kadehi, meze tabağı, peynir tabağı, kandil ya da daha başka bir olabiliyor. 
Daha önceki yıllarda da yapılan bu ürünleri kendilerinin geliştirip çeşitlendirdiklerini ve tamamen farklı ürünler yaptıklarını söyleyen Erhan Ayhan’ın şişe bulma konusunda bazı restoran ve müşteriler en büyük destekçileri. Bazı sabahlar iş yerine geldiklerinde kapı önünü şişe dolu olarak bulmaları ise aileye ayrı bir mutluluk veriyor.
Bazısı meze tabağı,                                                                              bazısı çerezlik oluyor

Yorumlar (1)
  • Neşe Dönmez

    Neşe Dönmez

    Merhaba, Rakı şişelerinden meze tabağı yapmışsınız. çok güzel görünüyorlar ücretini öğrenebilirmiyim... Kolay gelsin

    14 Mart 2024 10:48
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri’ne başvurular başladı

Köyde Şenlik Var

Söz Verdik, 15-0 Yaptık

Kent Konseyleri Bornova’da buluştu

Lozan bir zaferin anıtıdır

İzmir’de karavan parkı sayısı artıyor