Avrupa Parlamentosu’nda Türk Turizmi Paneli

  • 0
  • 1.055
Yazı Boyutu:

9 Mayıs 2012 Avrupa Günü`nde Avrupa Parlamentosu’nda “Türk Turizm Politikası ve Avrupa Birliği’ne Yansımaları” konulu bir panel düzenleniyor.
“Friends of Turkey” grubunun öncülüğünde gerçekleştirilecek panele; Türkiye- Avrupa Birliği Karma Parlamento Üyesi ve Avrupa Parlamentosu SPD Milletvekili İsmail Ertuğ’un girişimleri ve desteği ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay onur konuğu ve davetli konuşmacı olarak katılacaktır. Bu önemli organizasyona İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cengiz Demir, Bonn Üniversitesi ve Bremen Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim üyesi Dr. Volkan Altıntaş ve Seferihisar ( Sakin Şehir - Cittaslow ) Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuşmacı olarak yer alacaklardır.
Brüksel’deki turizm buluşmasına ev sahipliği yapacak olan Avrupa Parlamentosu SPD Milletvekili İsmail Ertuğ, Parlamentodaki bu buluşmayı çok önemsediklerini ve Türk turizminin Avrupa’daki gelişimini ve etkilerini paylaşmanın farkında olduklarını ifade etti.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay  ve diğer önemli konukların katılımlarıyla Avrupa Parlamentosu’ndaki bu buluşma ve paylaşımların Avrupa Birliği üye ülkeleri turizm yetkilileri tarafından yakından izleneceğini ifade eden Ertuğ. Türk Turizminin son yıllardaki başarısına vurgu yapmanın ve başarının dile getirilmesinin Türkiye-AB sürecine de doğrudan ve olumlu etkiler yaratacağına inandığını ifade etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv