Ayşegül Aldinç Ve Seran Bilgi İle Yeni Yıl Galası

Swissôtel Büyük Efes, 2022 yılına harika bir başlangıç yapmak isteyenleri her zevke hitap eden farklı yeni yıl programları ile ağırlıyor.

  • 0
  • 1.253
Ayşegül Aldinç Ve Seran Bilgi İle Yeni Yıl Galası
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swissôtel Büyük Efes, 2022 yılına harika bir başlangıç yapmak isteyenleri her zevke hitap eden farklı yeni yıl programları ile ağırlıyor. 
 
Yeni yılı sabahın ilk ışıklarına kadar doyasıya eğlenerek karşılamak isteyen misafirleri  Swissôtel’de; Baş Aşçı Sedat Buğday ve yetenekli ekibinin hazırladığı enfes menüler, geceyi renklendirecek müzikler eşliğinde karşılıyor. Otelin restoranlarında ve balo salonlarında birbirinden farklı programlar misafirlerini bekliyor.
 
Balo salonlarında, Aysegül Aldinç ve Seran Bilgi’nin performansları ile özel bir yeni yıl gala programı sunuluyor. Türkçe Pop’un en sevilen ve zamansız sanatçılarından olan Ayşegül Aldinç ve Garo Mafyan & Turbulence Orkestrası ile birlikte yılbaşı akşamı müzikseverleri büyülemeye hazırlanıyor.  Aldinç, hem kendi şarkıları hem de sevilen parçalara getireceği yorumla yeni yılda unutulmaz anlarınıza ortak olacak. Aynı zamanda müziğin yükselen değeri Seran Bilgi, Türk ve dünya Pop Müziği’nin tüm dönemlerinden en popüler şarkıları, eşsiz yorumuyla müzikseverler için seslendirecek.
 
İzmir Körfezi’nin benzersiz manzarası ve eşsiz sunumlarıyla Equniox’ta, unutulmaz bir yılbaşı kutlamasına eşlik eden Grup Smyrna Orkestrası zengin repertuvarıyla sizler için bu geceyi eşsiz bir eğlenceye dönüştürecek.

Aquarium Mezzes&Grill’de ise, yeni yıl yemeğine Forte Akustik grubunun renkli repertuarı eşlik ederek eğlenceli bir yılbaşı gecesi sunuyor. Bu eğlenceli programlardan sonra kutlamalara devam etmek isteyen konukları ise, Sky Bar’da, enfes atıştırmalıklar ve sürpriz ikramlar eşliğinde geceye devam ediyor olacak.
 
Ayrıca, minik misafirlerimize özel, sürpriz kahramanlarla etkinlikler ve en sevdikleri yiyeceklerin yer aldığı açık büfe eşliğinde neşe dolu bir yılbaşı kutlaması Grand Efes 2 Balo Salonu’nda sunuluyor olacak.
 
Yeni yılın ilk gününe Swissôtel Büyük Efes’te merhaba demek isteyenler için hazırlanan gala yemekli konaklama paketi alternatifleri de 2022 yılına ayrıcalıklı bir başlangıç yapmak isteyenleri özenle misafir ediyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv