Ayten Köse ve Vildan Doğramacılar TAD’da

  • 0
  • 1.798
Yazı Boyutu:

Usta ressam Ayten Köse ile Ressam Vildan Doğramacılar eserleriyle Türk Amerikan Derneği’nde bir araya geldi. Serginin açılış kokteyli çok sayıda sanatçı ve sanatseveri bir araya getirdi.
Ayten Köse’nin “İleşitim-Siz” adlı 55’nci kişisel sergisinde yer alan 27 akrilik, Vildan Doğramacılar’ın “Düşler” adlı kişisel sergisinde yer alan 24 akrilik eseri sergi açılış kokteyline katılan sanatseverlerin beğenisini kazandı.
Milli Eğitim Bakanlığı okullarında 20 yıl görev yapan ve çalışmalarına İzmir’de kendi atölyesinde sürdüren Köse, eserlerinde insan ilişkileri, paylaşım ve yalnızlığı işlediğini söylerken, stilist Vildan Doğramacılar ise serginin adından da anlaşılacağı gibi düşlerini anlattığını aktardı.   Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergi 19 Şubat’a kadar gezilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İsmail Altunsaray ile Türkü Dolu Gece

30 fotoğraf, 30 farklı hikaye

Ferhat Göçer'le muhteşem akşam

"Madımak 93" Oyunu Duygu Dolu Anlara sane oldu

Dario Moreno anısına nostaljik şenlik

Klarnet ve Ud ile Haydar Tatlıyay eserleri icra edildi

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg