“Azınlık” oyunu iki kez sahnelendi

  • 0
  • 754
Yazı Boyutu:

Levent Kırca Tiyatrosu’nun politik güldürü oyunu “Azınlık” Çiğli’de sahne aldı. Levent Kırca’nın yaklaşık 1,5 saat boyunca müthiş performans sergilediği oyun izleyicilerden yoğun talep görünce ertesi akşam tekrar sahnelendi. Çiğli Belediyesi konferans salonunu dolduran izleyiciler iki gün boyunca adeta gülme krizine girdiler.

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Levent Kırca ve ekibi, Çiğlililerden olağanüstü ilgi gördü. İlk gün koltuk ilavesine rağmen bin kişilik salonunun tamamen dolması nedeniyle oyun ertesi gün tekrar sahnelendi. Birçok tiyatro sever, ülkemizdeki son dönemde yaşanan politik olayların mizahi olarak yorumlandığı oyunu ayakta izlemeyi bile göze aldı. Levent Kırca ve ekibi oyunun sonunda dakikalarca ayakta tezahüratlarla alkışlandı.
Oyunun sonunda Levent Kırca ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdim eden Başkan Metin Solak, Levent Kırca gibi çevresinde yaşanan olaylara duyarlı olan sanatçılara ihtiyaç olduğunu ve böyle değerli sanatçılara sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Başkan Solak, “Adaleti seven sanatçılar baş tacı edilmelidir. Demokrasi severler, adaleti, hukuku her zaman ön planda tutan değerli halkımız Levent Kırca gibi değerli sanatçılara sahip çıkmalıdırlar. Levent Kırca bizim çok sevdiğimiz değer verdiğimiz bir sanatçıdır ve kendisini Çiğli halkıyla buluşturmaktan mutluluk duyuyorum. Ben buradan ayrıca tüm demokrasi mücadelesi veren herkesi alkışlamak ve selamlamak istiyorum.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

ASEV'den ‘Solistler Geçidi’

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Arşiv