BAD Oskarları sahiplerini buluyor

  • 0
  • 737
Yazı Boyutu:

Basketbol Adamları Derneği (BAD) tarafından geleneksel olarakdüzenlenen “BAD Basketbol Oskarları”nın 9.su 10 Şubat2014 Pazartesi günü Fuar Nikâh Sarayı’ndaki Vip Salonda saat 18.00’dedüzenlenecek törenle dağıtılacak.


BAD Başkanı Avni Erboy, Türkiye’de basketbol ailesini kucaklayan en önemlisivil toplum kuruluşlarından birisi olan BAD’ın, her yıl basketbolda başarılıolanları onurlandığını söyledi. Erboy, şöyle dedi: “Derneğimizin geleneksel olarak düzenlediği ve Türkiye’de tek olan BasketbolOskarları’nın bir yıllık titiz bir çalışma sonrası, Türkiye çapında oluşturulanbüyük jüri tarafından seçiliyor. Manevi yönden değeri olan ödülleri bu yıl 11hak eden kişi, kuruluş ve takıma verdik. Ödül törenini 10 Şubat 2014 Pazartesigünü saat 18.00’de Kültürpark’taki Nikah Sarayı’nın VİP Salonunda düzenleyeceğimiztörenle vereceğiz. Aynı gün, basketbol oskarlarının yanı sıra spora çeşitlişekilde hizmet edenleri de onurlandırmak amacıyla 15 kişiye spora hizmet ödülüvereceğiz.”

BAD BASKETBOL OSKARLARI:
Spor Onur Ödülü: HASAN ARAT (TMOK 2. Başkan Yardımcısı, İstanbul2020 Adaylık Komitesi Başkanı)

Basketbol Onur Ödülü: Dr. HAKAN TARTAN (Konak Belediye Başkanı), İDİL YİĞİTBAŞI(Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı)

Juri Özel Ödülü: OZAN BULKAZ (Uşak Sportif), MEHMET AYKIRI (Pınar Süt),


Yılın Yöneticisi: MUTLU ALTUĞ

Yılın Takımı: PINAR KARŞIYAKA ERKEK BASKETBOL TAKIMI

Yılın Antrenörü: UFUK SARICA,

Yılın Oyuncusu: KENAN SİPAHİ


Yılın Basketbol Yazarı: HASAN ERCAZİP (Haber Türk Gazetesi)

Yılın Sponsor Ödülü: ADALI HOLDİNG


SPORA KATKI ÖDÜLLERİ:
CEVAT DURAK (Karşıyaka Belediye Başkanı), ABDÜL BATUR (Narlıdere BelediyeBaşkanı), CENGİZ ERGÜN (Manisa Belediye Başkanı), ERKİN USMAN (Yeni AsırGazetesi Başyazarı), OKAN YÜKSEL (Gazeteci-Yazar), Dr. SIDDIK TOPALOĞLU (TBSFAsbaşkanı), HÜSEYİN ERYÜKSEL (Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı), Dr. FATİHTANFER (TFF Gözlemciler Kurulu Başkanı), Dr. ŞABAN ACARBAY (Tüfad İzmir ŞubeBaşkanı), KADRİ YATKIN (İzmir ASKF Başkanı), BÜLENT ZEREN (KARSAD Başkanı),SAİT GÜRSOY (1912 KSK Başkanı), SEYİT MEHMET ÖZKAN (Altınordu Futbol A.Ş.Başkanı),  Dr. YILDIRAY ÇIĞIRGİL (Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü), İLYASGÖNEN (Altınordu Kulübü eski Başkanı)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv