Bahanesi yok

Folkart ve Gdz Elektrik, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin farkındalık projesine destek oldu; kadına yönelik şiddetin asla bir bahanesi olmadığına dikkat çekti.

  • 0
  • 451
Bahanesi yok
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Folkart ve Gdz Elektrik, UN Women Türkiye’nin (Birleşmiş Milletler Kadın Birimi) kadına yönelik şiddetin hiçbir şekilde bahanesi olmadığına dikkat çekmek için başlattığı #bahanesiyok kampanyasına destek veriyor. Kampanya kapsamında Folkart, İzmir’deki projelerini; Gdz Elektrik de elektrik aydınlatmalarını turuncu ışıklandırıyor. Turuncuyla aydınlatılan Folkart Towers’ın dev ekranlarında yine turuncu renkle “Kadına Şiddetin Bahanesi Yok” sloganı ve #BahanesiYok etiketine yer veriliyor.

Folkart ve Gdz Elektrik, 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nden 10 Aralık İnsan Hakları Günü'ne kadar süren 16 günlük aktivizm kampanyasında, kadına yönelik şiddetin asla bir bahanesi olmadığına dikkat çekiyor. 25 Kasım 2023 tarihinden itibaren Folkart, İzmir’deki projelerini; Gdz Elektrik ise eşit hayat yaklaşımıyla elektrik aydınlatma direklerini turuncuyla renklendiriyor. Folkart Towers’ın dev ekranlarında “Kadına Şiddetin Bahanesi Yok” sloganı ve #BahanesiYok etine de yer veriliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv