Bahar Lions Kulübü Üyeleri 12.12.2012’de fidan dikti

  • 0
  • 1.077
Yazı Boyutu:

Ege Orman Vakfı ile birlikte yıllardır doğaya binlerce fidan kazandıran Bahar Lions Kulübü 12.12.2012’de farklı bir etkinliğe imza attı. Salacak Leo Kulübü, 12.12.2012 tarihine özel “Aslanlarla bir gün” etkinliği düzenleyerek Türkiye’de ki tüm Lion ve Leo’ları bu etkinliğe  farklı organizasyonlarla katılmaları için davet etti. Bahar Lions Kulübü üyeleri de bu özel günde, oluşturdukları eski koru ve ormanları ziyaret edip 2012 yılında oluşturdukları ormanda fidan dikerek “Aslanlarla bir gün” etkinliğine katıldı. 
 
Daha önce oluşturdukları koru ve ormanların bulunduğu ağaçlandırma alanlarını ziyaret eden  Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Bahar Lions Kulübü Başkanı Gülay Bilgiç ve Kulüp üyelerinin ilk durağı Bornova-Laka ağaçlandırma sahası idi. Kulüp üyeleri burada günün anısına temsili olarak fidan dikti.
 
Bahar Lions Kulübü Başkanı Gülay Bilgiç yıllar önce dikilen küçücük fidanların büyüyüp ağaç olduğunu görünce çok heyecanlandıklarını ve mutlu olduklarını söyledi.
 
Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol ise Vakfın ağaçlandırma çalışmalarına verdikleri destekten dolayı Bahar Lions Kulübü üyelerine teşekkür etti. 
 
Bornova-Laka’nın ardından Gaziemir-Sarnıç ve Torbalı-Arslanlar’da bulunan ormanlarını ziyaret eden Bahar Lions Kulübü üyeleri ağaçların sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü görünce çok mutlu oldular ve Ege Orman Vakfı’na teşekkür ettiler.  Kulüp üyeleri Ege Orman Vakfı işbirliği ile doğaya katkılarının devam edeceğini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv