Bakioğlu, bilgi sistemleri altyapısını yeniledi

Grup vizyonu doğrultusunda; sürdürülebilir sistemler ve sürdürülebilir organizasyon tasarlama hedefiyle faaliyetlerine yön veren Bakioğlu Holding ve Ambalaj Grubu Şirketleri; Bilgi sistemleri altyapısını SAP S/4HANA ERP sistemi ile yeniledi.

  • 0
  • 3.724
Bakioğlu, bilgi sistemleri altyapısını yeniledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sürdürülebilir sistemlerin oluşumuna hizmet edecek en önemli yapı taşlarından birisi olan SAP kullanımını tüm grup genelinde 2016 yılından bu yana sürdüren Bakioğlu Holding, çözüm ortağı NTT Data iş birliğiyle “Bakioğlu Holding Hana Dönüşüm Projesi”ni Ocak 2022’de devreye aldı.
 
Bu Projeyle; 13 ayrı grup şirketinde yaklaşık 800 kullanıcı tarafından kullanılmakta olan mevcut SAP ERP sistemi, güncel SAP S/4HANA çözümüne dönüştürülerek süreçlerin dijital dönüşümü; entegre iş planlaması, satış ve operasyon planlaması, tedarik zinciri ağı, nakliye yönetimi, gelişmiş depo yönetimi gibi 38 farklı modül ve entegrasyon noktasında desteklenmeye hazır hale getirildi.
 
Dijital dönüşüm yolculuğunda ileride yapılacak entegrasyonlar için hız, servis desteği gibi birçok açıdan büyük bir avantaj sağlayacak olan Bakioğlu Holding ve bağlı kuruluşları; sürdürülebilirlik anlayışıyla öncü, değerleriyle örnek, vizyonuyla umut dolu büyümeyi sürdürüyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Mikroplastik sorununa çözüm

Göz bebeği dronlar görücüye çıktı

Daha hızlı daha güvenli

Arşiv