Balçova’da çocuk olmak bir başka güzel!

Balçova Belediyesi’nin bir süre önce kamuya kazandırdığı 18 hizmet aracından birisi olan ikram aracında görev yapan personel, dün akşam Belediye Başkanı Onur Yiğit’in talimatıyla çocuklara limonata ve kurabiye dağıttı.

  • 0
  • 186
Balçova’da çocuk olmak bir başka güzel!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:


Yaz tatilinin keyfini çıkaran çocuklara, Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’ten limonata ile serinleme sürprizi geldi. Balçova Belediyesi’nin bir süre önce kamuya kazandırdığı 18 hizmet aracından birisi olan ikram aracında görev yapan personel, dün akşam Belediye Başkanı Onur Yiğit’in talimatıyla çocuklara limonata ve kurabiye dağıttı.

Vali Kutlu Aktaş İlkokulu ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen dağıtım, çocukların neşesine neşe kattı. Gençlere de kahve dağıtımı yapılan ikram aracının her zaman hemşehrilerinin hizmetinde olacağını belirten Başkan Onur Yiğit, “Çocuklarımız, yaz tatilinin keyfini çıkarırken arkadaşlarıyla güzel anılar da biriktiriyorlar. Sıcak yaz akşamında çocuklarımıza bir nebze serinleme yaşatabildiysek ne mutlu bize. İkram aracımız kamuya kazandırdığımız diğer araçlarımız gibi ilçe sakinlerimizin hizmetinde olacak. Bu arada çocuklarımız için projelerimiz devam ediyor ve edecek. Çocuklarımız şu anda yaz etkinlikleri kapsamında açtığımız kurslara katılıyorlar. Sinema ve bilim merkezi ziyaretleri ile keyifli vakit geçiriyorlar. Onların mutlu olması bizim için çok önemli” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

100 Km’lik Doğalgaz Hattı onaylandı

Hasanağa Bahçesi’nde sıcak hafta sonu buluşması

İlerici Küresel Seferberlik toplantısında Hanem Çeşme modelini anlattı

Bir Ömür Ekonomi Yazanlar’a hüzünlü anma

Gediz Havzası’nda kirlilik artıyor

Varyanta neşter

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg