Balık ağı onarma kursu

  • 0
  • 860
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi ve Güzelbahçe Kültür ve Çevre Güzelleştirme Derneği (GÜLDER) işbirliğiyle balık ağı onarımı kursu açıldı.
Güzelbahçe'deki balıkçıların balık ağı tamiratı yapacak personel sıkıntısı çekmesi üzerine belediye ile GÜLDER işbirliği yaptı ve aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyenler için “Balık Ağı Donamı” kursu açtı. GÜLDER binasında verilen kursun açılışını, Kaymakam Mehmet Ünlü ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce yaptı. Açılışa İl Genel Meclis Üyesi Emre Özer ve Belediye Meclis Üyesi Alpay Kandemir ile çok sayıda davetli katıldı.
GÜLDER Başkanı Turgut İnel, kaptan Şafak Surkultay'ın vereceği kursun üç ay süreceğini söyledi. Kursa ilk etapta 30 kişinin kayıt yaptırdığını söyleyen GÜLDER Başkanı, balık ağı onarımı yapanların günlük 100 lira yevmiye aldığını ifade etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiye iş birliği çağrısı

Tekstilde yeşil dönüşüm

Vicdan en büyük süper güç

İzmirliler ekstra önlem almalı

Hekimlik vicdan ve insanlıkla bütünleşmeli

Çeyrek asırlık gurur

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg