Barış Manço şarkıları ile anıldı

Karşıyaka Tuna Kültür ve Sanat Derneği, “BARIŞ MANÇO GECESİ” konseri ile Barış Manço’yu şarkılarıyla andı.

  • 0
  • 611
Barış Manço şarkıları ile anıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Tuna Kültür ve Sanat Derneği, “BARIŞ MANÇO GECESİ” konseri ile Barış Manço’yu şarkılarıyla andı.
Tuna Kültür ve Sanat Derneği Karşıyaka Belediyesi Ahmet Piriştina Sanat Merkezi’nde düzenlediği Şef Çiğdem Sabuncuoğlu yönetimindeki  “BARIŞ MANÇO GECESİ” konseri ile 1 Şubat 1999 da kaybettiğimiz Barış Manço’yu şarkılarıyla ve Adam Olacak Çocuklarla birlikte andı.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır tarafından özel çocuk Doğan Taşar’ın resim sergisini açtıktan sonra başlayan gecede Şef Çiğdem Sabuncuoğlu yönetiminde sahnede yer alan korist ve solistler Barış Manço’nun en sevilen şarkılarını seyircilerle birlikte seslendirdiler.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Fidan Hatun ve Çukur dizisindeki Mihriban karakterini canlandıran Gamze Dar, özel olarak İstanbul’dan gelerek koroda yer aldı ve solo şarkılar söyledi.

“BARIŞ MANÇO GECESİ”n de Ahmet Piriştina Sanat Merkezindeki salona ek sandalyeler konulmasına rağmen dinleyiciler salonun dışına taştı.

Küçük çocukların sahnede yer alıp birlikte söyledikleri “Arkadaşım Eşek” şarkısı da geceye damgasını vurdu. 
Şef Çiğdem Sabuncuoğlu’nun gece boyunca gösterdiği üstün performansı, sahnede önünde dizilen yanan mumlar ile Barış Manço’nun fotoğrafları, seyircilerin arasına dağılan korist ve solistlerin son şarkıyı seslendirmeleri dikkat çekti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv