Barış ve sevginin resmini yapıyorlar

  • 0
  • 860
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi'nin 1-8 Eylül tarihleri arasında düzenlediği I. Uluslararası Dostluk, Barış ve Sevgi çalıştayı başladı.

7 ülkeden 26 ressamın ve Güzelbahçe Resim Atölyesi'nde eğitimgören 25 ressamın katıldığı çalıştayın startı, Yaka Otantik Pazarı'ndaverildi.  Ressamlar mahalleninsokaklarına dağıldı ve geç saatlere kadar resim yaptı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Uluslararası çapta birresim çalıştayı düzenlemenin onur ve mutluluğunu yaşadıklarınıbelirterek,”Barışa, sevgiye ve dostluğa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir ortamdaressamların tuvallerine barışı ve sevgiyi resmetmelerini, Güzelbahçe'ningüzelliklerini yansıtmalarını diliyorum” dedi.

Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Rusya, Kosova, Bulgaristan ve Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelen 26 ressam bir hafta boyunca Güzelbahçe'nin çeşitli yerlerinde resim yapacak, İzmir'in tarihi ve doğal güzelliklerini gezecek.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marmaris Festivali 2 mayıs'da başlıyor

Aynı sahneyi paylaştılar

EGİAD Kitap Kulübü’nde Cumhuriyet ve Atatürk Rüzgârı

İlber Ortaylı anısına duygusal buluşma

Halktan Biri'nin prömiyeri 22 Nisan’da

Edebiyatla dolu hafta sonu

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg