‘Basamak’ kursları başladı

Kültür- sanat ve hobi kurslarını Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) çatısı altında toplayarak her yıl binlerce kişiyi kurslarda bir araya getiren Bayraklı Belediyesinin 16 branşta açtığı kış sezonu kursları başladı. Bu yıl atölyelere bin 500 kişinin ön kayıt yaptırdığı yeni yılla sayının 5 bine ulaşacağı belirtildi. Başkan Sandal, “Bayraklı’yı çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseltiyoruz. Açtığımız kurslar ve geleceğe dönük yenilikçi atölyelerimizle çocuklarımızın yarınlarına ışık tutuyor, onları her alanda ve her zaman destekliyoruz” dedi.

  • 0
  • 229
‘Basamak’ kursları başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı’da her yıl binlerce kişiye yeteneklerini geliştirme ve güzel vakit geçirme imkânı sunan Bayraklı Belediyesi, Basamak çatısı altında 16 branşta kış sezonu atölyeleri açtı. ‘Sanat için BASAMAK’ sloganıyla yola çıkan Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi, vatandaşların da beğenisini kazandı. Bu kapsamda kurslara bin 500 kişi ön kayıt yaptırırken bu sayının yeni yılla birlikte 5 bine ulaşacağı belirtildi.

GELECEĞE IŞIK TUTUYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Atölyelerimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin kişisel gelişimine katkı sağlıyoruz. Yetişkinler için de hobi kursları düzenliyoruz. Atölye çalışmalarımızla Türkiye’ye örnek oluyoruz. Açtığımız kurslar ve geleceğe dönük yenilikçi atölyelerimizle çocuklarımızın yarınlarına ışık tutuyor, yeteneklerini keşfediyor ve onları her alanda destekliyoruz. Bugüne kadar gösterilen yoğun ilgi de bizi memnun ediyor. İlgilenen herkesi atölyelerimize katılmaya davet ediyoruz” dedi.

HANGİ KURSLAR VERİLİYOR?

BASAMAK çatısı altında açılan Eğlenceli Matematik, Gitar, Bağlama, Satranç, Piyano, Drama, Halk Dansları, Görsel Sanatlar, Mandolin Korosu, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Astronomi ve Uzay Bilimleri, Robotik Kodlama, Tiyatro, Keman ve İngilizce atölyeleri hem çocuklara hem de yetişkinlere eğlenme ve öğrenme imkânı sunuyor. Kurslara katılmak isteyenler 477 20 00 telefon numarasından detaylı bilgi alabiliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi kurulacak

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

İKÇÜ Akredite Oldu

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Arşiv