Başarılarını kupalarla taçlandırdılar

  • 0
  • 1.459
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz aylarda katıldıkları turnuvalardaelde ettikleri başarılı dereceler ile voleybol alanındaki iddialarını ortayakoyan ve final maçlarında mücadele etmeye hak kazanan İTK Kız VoleybolTakımları, final maçlarından da dereceyle döndüler.

Zeynep Tuna, Naz Hünü, Cansu Lenger, BensuLenger, Defne Kök, Nilüfer Er, Ece Alaca, Aleyna Bezenk, Selin Avcı, AlaraKoçak’tan kurulu olan İzmir Özel Türk Koleji Ortaokulu Küçük Kızlar VoleybolTakımı İzmir İl Şampiyonluğu için mücadele ettiği maçlarda rakiplerine karşıbaşarılı sonuçlar elde etti.

Final grubunda; Bergama 100. Yıl Ortaokulu’nu2-0, Metin Aşıkoğlu Ortaokulu’nu 2-1 ve Fatih Koleji’ni de 2-0’lık skorlar ileyenerek şampiyonanın galibi olan İTK’lı sporcular, İzmir İl Şampiyonu olarakbirincilik kupası ile ödüllendirildiler. İTK’lı sporcular elde ettikleri bubaşarılı sonuç ile 13 Mart tarihinde başlayacak olan grup ve yarı finalbirinciliği maçlarında İzmir’i temsil edecekler.

Seher Çelik,Ceyda Kuşcu,Defne Türker,DelfinBalıkçıoğlu,Berfin Su Çevirel,Ayça Peynircioğlu,Sevim Şevval Özdemir,İremUğur,İrem Kocairi,Lara Eralp,Buse Başaran,Ela Tokmak’ın forma giydiği Özel TürkKoleji Marmaris Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ise Muğla İlBirinciliği için mücadele ettiği maçlarda İTK’yı gururlandı. 

24-26 Aralık tarihlerinde Marmaris BelediyesiAmiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada elde ettiğibaşarılı sonuçlar ile Marmaris İlçe Birincisi olan ve Muğla İl Birinciliği içindüzenlenen turnuvaya katılmaya hak kazanan İTK’lı sporcular turnuvada başarılısonuçlar elde ettiler.
8-22 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada Dalaman CumhuriyetOrtaokulu ve Milas Sakarya Ortaokulu ile çeyrek final grubunda; Bodrum TEDKoleji’yle yarı finalde ve finalde ise Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu ile maçaçıkan İTK’lılar, Muğla İl İkincisi oldu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv