BAŞARILI OLMANIN FORMÜLÜ, A-B-C-Ç.

  • 0
  • 716
 BAŞARILI OLMANIN FORMÜLÜ, A-B-C-Ç.
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi 2015-2016 Öğretim Yılı mezunları için, 6 Mayıs Cuma günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

Mezuniyet törenine, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Avşar Kurgun, Reha-Necla Midilli Eğitim ve Yaşlı Evi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Osman Avşar Kurgun; fakültenin üçüncü mezuniyet töreni olduğunu belirterek yüksekokul döneminde de fakülte olma sürecinde de emeği olanlara teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Kurgun ‘sanki ben mezun oluyormuşum gibi çok heyecanlıyım’ diyerek, mezun olan öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devam etmesini diledi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ,  mezuniyet gününün Foça için çok önemli ve güzel bir gün olduğunu söyleyerek, “Biz Foça olarak, ilçemizde eğitim-öğretim gören öğrencilerimizi ağırlamanın mutluluğunu, gururunu yaşadık. En iyi şekilde eğitim aldıklarına bizzat şahit olduk. Değerli velilerimize de bizlere güvenip çocuklarını Foça’ya gönderdikleri için teşekkür ediyorum. Bugün öğrencilerimizin bu özel günlerinde onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm mezun olan arkadaşlarımı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşantılarında da başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge; “İnsanın en hayırlısı, insana hizmet edendir” sözüyle konuşmasına başladı ve mezun olan öğrencilere hem kendileri için hem de Türkiye için hizmet etmeleri gerektiğini, sorumluluk alacakları dönemin başladığını ifade etti. Ulugölge; “İyilikten,  doğruluktan ve insan haklarından ayrılmayan bir yol çizin kendinize” diyerek öğrencilere nasihatte bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün; öğrencilere başarılı olmanın ve mutlu hayatın formülünü sundu. Rektör Prof. Dr. Füzün; “Başarlı olmanın formülü A-B-C-Ç önemli diyerek; “Akıllı” olmak, “Bilgi” sahibi olmak, “Cesaretli” olmak ve “Çalışkan” olmak gerekir” dedi.

Fakülte birincisi Ümit Demirtaş’a Prof. Dr. Mehmet Füzün, ikincisi Volkan Altay’a Niyazi Ulugölge ve üçüncüsü Merve Cerit’e Gökhan Demirağ teşekkür plaketlerini ve diplomalarını verdi. Mezun olan diğer öğrencilere de protokol üyelerince diplomaları verildi. Tören sonunda öğrenciler, kep fırlatarak mezuniyet sevinçlerini paylaştılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv