Başarıya doymuyorlar

  • 0
  • 1.888
Yazı Boyutu:

Trabzon’da gerçekleştirilen Gençler ve Büyükler Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda Konak Belediye Sporcuları başarıları başarılarını bir kez daha kanıtladı.
 
52 kiloda Yeliz Koblay K-1 Türkiye Şampiyonu olurken, Abdullah Yalçıner 69 kiloda Ligty Contack Türkiye Şampiyonu, Ayşe Demirci ise Lowkick Türkiye ikincisi olarak büyük bir gurur yaşattı. Yeliz Koblay K-1 Ankara Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi 52 kiloda, Ayşe Demirci Ful Contack Romanya Bükreş’te + 70 kiloda, Abdullah Yalçıner ise Ligty Contak Sırbistan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Sporcular ve antrenörlerin bu büyük başarısı Konak Belediyesi’nde de mutlulukla karşılandı. 
 
Konak Belediyesi Spor Kulübü’nün tüm branşlarda artık marka olmaya başladığını ve başarıların şans değil, disiplinli ve özverili çalışmanın sonucu olduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Sporcularımızın büyük emekler vererek elde ettiği  başarılar ile hepimiz  gurur duyuyoruz. Başarıda ekip çalışmasının önemini bir kez daha kanıtlamış olduk” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv