Başarıya giden yolun başı başarılı CV Yazmak

  • 0
  • 1.082
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Bölümleri tarafından düzenlenen ‘’Mühendislik Fakültesi Kariyer Günleri ‘’ Tekstil Mühendisliği Fakültesi Turgut Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda 5 oturum halinde sunumlar yapılarak gerçekleştirildi.
         
Konferansa; Arçelik İnsan Kaynakları Müdürü Bülent BÜYÜKSAYAR, Pınar Et- Pınar Süt İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa DERİCE, Yaşar Holding İnsan Kaynakları Müdürü Aycan AKGÜN, DYO Sanayi Boyaları Teknik Servis Müdürü Ayhan ULUÇAY, Polinas İnsan Kaynakları Müdürü Esra UYSAL, Hugoboss İnsan Kaynakları Müdürü Emrah DEMİRAL ve Ceyla GERBAĞA, Gürallar İnsan Kaynakları Müdürü Dr. Ahmet GÜVEN katıldı. Katılımcılar konuşmalarına başlamadan önce temsil ettikleri firmaların tanıtım filmini paylaşıp, firma hakkında genel bilgiler verdiler. Konferans boyunca işe alım süreci, özgeçmiş yazım teknikleri, mülakat süreci, motivasyon, entegrasyon, oryantasyon süreçleri gibi iş hayatına yönelik  konulara değinildi.  
        
Katılımcılar konuşmalarında iş hayatında başarılı olmak için ilk adımın başarılı bir cv ile atılacağını, mülakatta dürüst ve özgüven sahibi olmanın öneminden bahsettiler. Öğrencilere sağlanacak olan staj imkanları ile ilgili açıklama yapıp, iletişim bilgilerini paylaştıktan sonra konferansı sonlandırdılar. İZMİR (Ege AjansAysun Arslan-H.İrem Aycan-Havva Doğaç)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zekâ, bütün yaşamımızı, sizin de mesleğinizi belirleyecek

‘Mavi yaka’ yerine ‘metal yaka’

Kurgusal duruşma’dan ödülle döndüler

Türkiye için yetiştirim model önerisi

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Arşiv