Başkan’a mektupla “söz” verdi

  • 0
  • 993
Yazı Boyutu:

8 aylık tecrübeyle buz pateninde Türkiye üçüncüsü olan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 9 yaşındaki sporcusu Kumsal Belin, Başkan Kocaoğlu’na bir mektup yazdı; “Sizi çok seviyorum. Aralık ayında şampiyonluk getireceğim” dedi.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin buz pateninde büyük umutlar vadeden 9 yaşındaki sporcusu Kumsal Belin, spor yaşamının henüz sekizinci ayında elde ettiği Türkiye üçüncülüğü ile bir anda dikkatleri üzerine çekti. Tüm otoritelerin gelecekte büyük başarılar elde edeceğine inandığı Kumsal, kendisine güvenenleri haklı çıkarmak için var gücüyle çalışıyor. Başarılı sporculuğunun yanı sıra sempatik tavırlarıyla da dikkat çeken Kumsal’ın gönlünde, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ise ayrı bir yeri var.
 
Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı buz sporları salonunda başladığı buz pateninde basamakları hızla tırmanarak Türkiye üçüncülüğünü yakalayan Kumsal, bu başarısında büyük payı olduğuna inandığı Başkan Kocaoğlu’na bir mektup yazarak, hem kendisine olan sevgisini dile getirdi, hem de Aralık ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası için altın madalya sözü verdi.
Mektubuna, “Sayın Belediye Başkanım Aziz Kocaoğlu, ben Türkiye üçüncüsü Kumsal Belin. Sizi çok seviyorum” sözleriyle başlayan küçük Kumsal, şöyle devam etti: “Size söz veriyorum. 28 Aralık’ta bu sefer beni bronz madalyayla değil, altın madalyayla görecekseniz. Sevgiler Türkiye üçüncüsü Kumsal Belin.”
 
Mektubuna bir de not düşen Kumsal, “Buzumuz açıldığında 8 ay içinde İzmir’e ilk madalyayı getirdim. Az zamanda çok iş başardım. Devamı gelecek” sözleriyle Başkan Kocaoğlu’nu keyiflendirdi. Kumsal, mektubunda ayrıca kendi çizgileriyle Başkan Kocaoğlu ile aralarında geçen bir diyaloğu canlandırdı. Kumsal Belin’in çizdiği resimde Başkan Kocaoğlu’nu temsil eden çizgi karakter konuşma balonu içinde “Seni destekliyorum” derken, Kumsal karakteri ise “Çok çalışıyorum ve başarıyorum” diye konuşuyor.
Kumsal’la birlikte buz pateni çalışmalarını sürdüren 7 yaşındaki kız kardeşi Aysu Belin de ablasından geri kalmayarak ayrı bir mektup sayfasında Başkan Kocaoğlu’na seslendi.
 
Yaşadığı böylesi güzel sürprizlerin yoğun iş temposunun stres ve yorgunluğunu üzerinden aldığını belirten Başkan Aziz Kocaoğlu ise Kumsal’a telefonla ulaşarak teşekkür etti ve başarılar diledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv