Başkan Arslan Belediye Personelinin Yeni Yılını Kutladı

  • 0
  • 969
Başkan Arslan Belediye Personelinin Yeni Yılını Kutladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, idari hizmet binası ile şantiyede hizmet veren personeli ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, 2015 yılına dair iyi niyet temennilerini iletti.

Yeni yıla sayılı saatler kala kutlama turlarına önce şantiye binasındaki bütün birimleri ziyaret ederek başlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, buradaki personelle tek tek selamlaştı, sohbet etti;  2014 yılını geride bıraktıklarını belirterek, özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti. Yeni yıl sebebiyle gerçekleştirdiği bu ziyarete meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Şantiye binasında gerçekleşen kutlama turunun ardından Başkan Arslan İdari hizmet binasına geçerek, burada da bütün birimlerde çalışan personelle tek tek selamlaştı, kendilerinin ve ailelerinin yeni yılını kutladı, iyi niyet temennilerini iletti.
Başkan Arslan yeni yılın ilk müjdesini vermeyi de ihmal etmedi. Belediye bünyesinde çalışan memurların, 2014 Aralık dönemine ait yemek hizmet bedeli alacakları verildi.

Başkan Arslan: “Biz Birbirinden Güç Alarak Çalışmayı İlke Edinen Bir Belediyeyiz”
Her yeni yılın, yeni başlangıçlar demek olduğunu, geçmişe ait yaşanan bütün olumsuzlukların geride bırakılıp, gelecek adına güzel şeylerin umut edilmesi gerektiğinin öneminin büyük olduğuna değinen Başkan Arslan, “Bir yılı daha bitirirken olumlu, olumsuz birçok gelişmeyi geride bırakıyoruz ve geleceğe yeni başlangıçlarla başlamak istiyoruz. Belediye olarak tüm çalışanlarımızla birlikte bu zorlu günleri birlik ve beraberlik duygusuyla, el ele vererek, güzel Çiğlimize daima en iyi hizmeti kazandırmak adına canla başla çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz. Belediyemize ve halkımıza en iyi hizmeti üretme yolunda göstermiş olduğunuz çaba ve emekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını kutluyor; yeni yılın herkes için sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirmesini en içten dileklerimle diliyorum. Biz birbirimizden güç alarak çalışmayı ilke edinen bir belediyeyiz ve 2015 yılında da bu ilkeye bağlı kalarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

19 Mayıs 1919 Bir Milletin Yeniden Doğuşunu Simgeler

Türkan Saylan, şiir ve müzik dinletisiyle anıldı

Medical Point'te 19 Mayıs Coşkusu!

Kadrolu işçilerde toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Arşiv