Başkan Arslan’dan Yaşlılara bayram ziyareti

  • 0
  • 630
Başkan Arslan’dan Yaşlılara bayram ziyareti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kurban Bayramıöncesinde İlk ziyaretini Çiğli’deki huzur evlerine yaptı, yaşlıların hembayramını hem de yaşlılar gününü kutladı.

 

Dünya Yaşlılar ve Çocuklar Günü ve Kurban Bayramıdolayısıyla bayramdan önceki ilk ziyaretini Çiğli’de bulunan yaşlı bakım vehuzur evlerine yapan Başkan Arslan, büyüklerin elini öperek onlarla sohbetetti.  İlçede bulunan 5 yaşlı bakım ve huzur evine eşi Ergül Arslan ilebirlikte giden Başkan Arslan, tüm yaşlıların ellerini öptü, bayramlarınıkutladı ve birer kırmızı karanfil verdi.  Yaşlıları unutmamanın önemininbelirtildiği ziyarette oldukça duygusal anlar yaşandı. Yaşlılığın koşullarıylabaşa çıkmanın zorluklarına değinen Başkan Arslan, özel günlerde değil her zamanziyaret edilmeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, kendisiyle dertleşenbüyükleri teker teker dinlemeyi de ihmal etmedi.

 

Büyükler Unutulmadı

Bayramlarda sevdiklerimizi hatırlamanın ayrı bir anlamı vedeğeri olduğuna değinen, özellikle huzur evlerinde kalan yaşlıların ve çocukesirgeme kurumlarında kalan çocukların bu özel günlerde mutlaka ziyaretedilmesi gerektiğinin önemine dikkat çeken Başkan Arslan, “Burada barınanbüyüklerimizi bu mübarek günde unutmak istemedik. Biliyoruz ki onlar hayatınfarklı sorunlarıyla baş etmek zorundalar. Onları böyle günlerde yalnızbırakmamalıyız. Her ziyaret onlar için yaşama tutunmalarında bir sebepolabilir. Onların en çok sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları var. Bu sebeple bütünbüyüklerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, ellerindenöpüyorum. Herkese sağlıklı, huzurlu ve neşe dolu bir bayram geçirmelerinidiliyorum” dedi.  

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

19 Mayıs 1919 Bir Milletin Yeniden Doğuşunu Simgeler

Türkan Saylan, şiir ve müzik dinletisiyle anıldı

Medical Point'te 19 Mayıs Coşkusu!

Kadrolu işçilerde toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Arşiv