Başkan Atila’ya taraftar sevgisi

Bornova Stadı ve Atatürk Spor Kompleksi ile İzmir’in profesyonel liglerde mücadele eden takımlarına kapılarını açan, spora olan yaklaşımı ile sporcusundan antrenörüne, yöneticisinden taraftarına tüm spor camiasının takdirini kazanan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sporseverlerin sevgilisi oldu.

  • 0
  • 354
Başkan Atila’ya taraftar sevgisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Stadı ve Atatürk Spor Kompleksi ile İzmir’in profesyonel liglerde mücadele eden takımlarına kapılarını açan, spora olan yaklaşımı ile sporcusundan antrenörüne, yöneticisinden taraftarına tüm spor camiasının takdirini kazanan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sporseverlerin sevgilisi oldu. Göztepeli Yangöz Ailesi’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşım bu durumun en sevimli göstergesi oldu. 38 yaşındaki Altan Yangöz, “İzmir’deki stat sorunu nedeniyle daha önce Sakarya’ya, Manisa’ya gitmek zorunda kalıyorduk. Bu yüzden ailece gitme şansımız pek olmuyordu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila sayesinde bu durumdan kurtulduk. Kendisini çok seviyor ve teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
Özel bir şirkette satış departmanı yöneticisi olan Göztepeli Altan Yangöz’ün sosyal medyadan yaptığı paylaşım, Sarı-Kırmızılı taraftarların Bornova Belediye Başkanı Atila’ya olan sevgisini gösterdi. Altan Yangöz, 3 yıldır Hentbol Challange Cup’ta mücadele eden Göztepe’nin Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı maçlarda Başkan Olgun Atila ile birlikte çekildiği üç fotoğrafı kolaj yaparak sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.
 
2016 yılında Hollanda’nın Huryy-Up, 2017 yılında Yunanistan’ın PAOK takımları ile oynanan maçta Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile hatıra fotoğrafı çektiren Yangöz, geçen hafta Norveç Temsilcisi Arendal ile oynanan maçta da Eşi Nur İrem Yangöz ve 3 yaşındaki oğulları Demir ile birlikte yine aynı salondaki yerini aldı. Önceki maçlarda olduğu gibi Başkan Atila ile fotoğraf da çektirdi. Tarihlerini yazdığı fotoğrafları kolaj yaparak; “3 Senedir Demir’in ve Göztepemizin yanında olan Olgun Atila Başkanımıza çok teşekkür ederiz” sözleri ile sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.
 
Daha sonra kendisine ulaştığımız 38 yaşındaki Altan Yangöz şöyle konuştu: , “İzmir’deki stat sorunu nedeniyle daha önce Sakarya’ya, Manisa’ya gitmek zorunda kalıyorduk. Bu yüzden ailece gitme şansımız pek olmuyordu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila sayesinde bu durumdan kurtulduk. Kendisini çok seviyor ve teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Başkan Atila’yı yakından takip ettiğini ve Antalya’daki play-off finali de olmak üzere kendisinin de pek çok maçı ailesi ile birlikte izlediğini bildiğini söyleyen Tozgöz, “Yapılan güzel tesisler sayesinde ailece maç izlemenin keyfini Bornova’da yaşıyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv