Başkan İduğ ve sağlıkçılardan Engelliler Günü klibi

Bornova Belediyesi, Dünya Engelliler Günü’nde sağlık kahramanlarına anlamlı bir jestle “Yanınızdayız” mesajı verdi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü personeli, işaret dilini kullanarak “Memleketim” şarkısını seslendirdi.

  • 0
  • 1.060
Başkan İduğ ve sağlıkçılardan Engelliler Günü klibi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, Dünya Engelliler Günü’nde sağlık kahramanlarına anlamlı bir jestle “Yanınızdayız” mesajı verdi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü personeli, işaret dilini kullanarak “Memleketim” şarkısını seslendirdi. Sosyal medyada büyük beğeni alan farkındalık çalışmasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yer aldı.

Bornova Belediyesi, Türkiye Sağırlar Federasyonu eski Başkanı Ercüment Tanrıverdi'nin katkılarıyla, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde işitme engelliler için anlamlı bir klibe imza attı. Bir yandan engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekilen klipten diğer yandan da   Koronavirüs salgınıyla mücadelede kahramanlaşan sağlıkçılara moral verildi.  

Klipte Kılıçdaroğlu da yer aldı
Klipte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve koronavirüs ile mücadele eden kahraman sağlıkçılar birlikte Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını işaret diliyle seslendirdi. İş kıyafetleri ve maskeleriyle kamera karşısına geçen sağlık çalışanları, engelli vatandaşlar için farkındalık yarattı. Sosyal medyada yayınlanan klip kısa sürede büyük ilgi görürken, vatandaşlar da sağlık çalışanlarına destek mesajları gönderdi.

“FARKINDALIK YARATMAK İSTEDİK”
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak için böyle bir çalışmaya imza attıklarını ifade etti. İduğ, “Hayatta hepimiz pek çok zorlukla karşılaşıyoruz. Beraberce ve dayanışma içinde olursak üstesinden geleceğimize inanıyorum. Son dönemde ağır bir pandemi ile mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi en önde göğüsleyen sağlık emekçilerimizin işitme engelli vatandaşlarımıza destek olmak için attığı bu güzel adıma ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Sadece 3 Aralık’ta değil, her gün engelli dostlarımızın yanında olmalı, dayanışma ve empati ile engelleri beraberce aşmalıyız. Bu noktada, hazırladığımız farkındalık kampanyasına katılan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim ” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv