Başkan Karabağ’a gençlerden spor onur ödülü

  • 0
  • 816
Yazı Boyutu:

Türkiye GençlikKonfederasyonu, Ege Bölgesi’nin 2013 gençlik ve spora hizmet onur ödülününBayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a verildiğini açıkladı.

Türkiye GençlikKonfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alpay Gürel, Ege Bölgesi’nin 2013gençlik ve spora hizmet onur ödülünün hizmetlerinden dolayı, Bayraklı BelediyeBaşkanı Hasan Karabağ'a verildiğini belirtti.

Alpay Gürel, “Sayın HasanKarabağ yaptığı belediyecilik hizmetleri ile Ege Bölgesi’ndeki teşkilatımızgençleri tarafından gençlik ve spordalında onur ödülüne layık belediye başkanı seçilmiştir. Ege Bölgesi’ninbelediyecilik hizmetleri bölge gençleri tarafından tarafımıza iletilmiş.Kurduğumuz gençlik komitesi bölgedeki belediyelerin hizmetlerini inceleyerek,Ege Bölgesi’nin ‘2013 gençlik ve spora hizmet ödülü’ nün, Bayraklı BelediyeBaşkanı Hasan Karabağ’a verilmesine karar vermiştir” dedi.

Göreve geldiği ilk gündenbu yana spora ve sporcuya olan yatırımlarıyla adından ‘sporcu başkan’ diye sözettiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Göreve gelir gelmez ÇiçekMahallesi’nde Şehit Ümit Ümit Boz spor tesislerini hayata geçirdik. Daha sonrasırasıyla Gümüşpala ve önceki günlerde Doğançay’da yeni bir spor tesisini açtık.Adalet Mahallesi’nde yapımı süren spor salonu inşaatımız var. Ve daha mahallearalarında kalan birçok tesisin kimisini tamamen sil baştan, kimisiniyenileyerek hizmete koyduk. Her yıl yaz spor okulları ile binlerce gence kucakaçıyoruz. Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile de futbol, basketbol,voleybol, hentbol, taekwondo, bale, yüzme, halk oyunları, jimnastik, masatenisi ve güreş branşlarında lisanslı sporcularla faaliyet gösteriyoruz. Bundansonraki dönem de görev aldığımız takdirde bu hizmetlerimiz katlanarak sürecek.Bu tür ödüllerle takdir edilmek bize mutluluk veriyor. Bize doğru yoldaolduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv