Başkan Karabağ bayramda derneklerle bir arada

  • 0
  • 1.093
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ geleneksel hale getirdiği bayram ziyaretlerinin son gününü derneklere ayırdı. Bayramlarda halkı ve yöre dernekleriyle bir arada olan Başkan Karabağ, dernek üyeleri ile tek tek bayramlaştı, yakında ihalesi yapılacak Bayraklı Belediyesi Hizmet Binası’nın müjdesini verdi.
 
Derneklere ziyaretler…
Başkan Karabağ Kurban Bayramının üçüncü ve dördüncü gününü yöre derneklerine bayram ziyaretinde bulunarak geçirdi. Birçok dernek ve kuruluş tarafından açılış, davet, yemek ve bayramlaşma törenlerine çağrılan Karabağ bayramın üçüncü gününde ilk olarak Postacılar’da Sivas Divriği Derneği’nin bayramlaşma törenine katıldı. Karabağ akşam saatlerinde de Bingöl Karlıova Derneği’nin Bayraklı Yüzme Havuzu’ndaki bayram yemeğine misafir oldu.  
 
Hizmetler ve projeleri anlattı
Katıldığı tüm dernek ziyaretlerinde büyük ilgi gören ve bu ilgiye hizmetleriyle cevap veren Başkan Karabağ bayramın dördüncü gününe Giresun Görele Çanakçı Derneği’nin sabah kahvaltısına katılarak başladı. Karabağ dernek üyelerine Bayraklı Belediyesi’nin yeni hizmet binasını ve projelerini tek tek anlattı. Vatandaşlardan gelen Kentsel Dönüşüm sorularına cevap verdi.  
 
İki bayramınız birden kutlu olsun
Karabağ, Giresunlulardan sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni için Atatürk Anıtı’na geçti. Bayraklı Belediyesi çelengini anıta sunan Karabağ daha sonra Kaymakam ve Garnizon Komutanı ile birlikte saygı duruşunda bulundu. Karabağ “Hem Kurban Bayramı hem de Cumhuriyet Bayramını ardı ardına kutluyoruz. Nice 89. yıllara” dedi.
 
Engelli vatandaşlarını unutmadı
Karabağ 29 Ekim törenlerinin ardından da Çiçek Mahallesi Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi’ne geçti. Burada engelli vatandaşlar ve aileleriyle bayramlaşan Karabağ engellilerin sorunlarını dinledi. Başkan Karabağ daha sonra da Postacılar Düğün Salonu’nda bir araya gelen Beyşehir Şamlar Köyü Derneği üyelerinin bayramlaşma törenine katıldı. 10. Yıl Marşı ile karşılanan Başkan Karabağ burada dernek başkanı, üyeleri ile birlikte sahneye çıkıp geleneksel halk oyununu oynadı. Başkan Karabağ ziyaretlerine son olarak kendi memleketi olan Kulalılar Derneğine geçerek burada hemşerileri ile bayramlaştı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kütahyalı üç noktayla ne demek istedi?

Müzeler Haftası’nda etkinlik yağmuru

19 Mayıs’a coşkulu kutlama

Bayraklı’da 19 Mayıs coşkusu

Buca'da rengarenk bayram kutlaması

19 Mayıs’a muhteşem kutlama

Arşiv