Başkan Kürüm spor kulüpleri yöneticilerini ağırladı

  • 0
  • 747
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, ilçedeki spor kulüplerinin temsilcileriyle bir araya geldi. 3 yılda Karabağlar’a yaptıkları yatırımlarla yaşanan değişim ve gelişim sürecini anlatan Kürüm, çocukların ve gençleri spor yapmaya teşvik etmek için önemli projeleri de hayata geçirdiklerini söyledi.
 
Spor kulüplerinin temsilcileriyle ilçede devam eden projeleri yerinde inceleyen Başkan Kürüm, Karabağlar’da büyük bir değişim ve gelişim sürecinin yaşandığını söyledi. Projeleri hayata geçirirken, hizmet üretirken kaynakları en doğru ve verimli bir şekilde kullandıklarını, büyük tasarruflara imza attıklarını anlatan Kürüm, hayata geçirdikleri tüm projelerde çocukları ve gençlere yönelik spor tesisleri de bulunduğunu söyledi. Uzundere’ye hayat verecek Rekreasyon Alanı Projesi’nde, yüzme havuzları, tay park, çim kayak merkezinin yanı sıra spor alanları da bulunacağına dikkati çeken Kürüm, şunları söyledi:
“Çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapması çok önemli. Biz de bu anlayışla spora büyük yatırımlar yaptık. Göreve geldikten sonra ilçedeki spor tesislerimizi yeniledik, eksiklerini tamamladık, yenilerini hizmete açtık. Her mahalleye bir spor tesisi kazandırmak istiyoruz. Her branşta kurslar açtık. 5 binin öğrencimiz spor yapıyor. Bir çok branşta çok başarılı öğrencilerimiz var. Ancak bizim amacımız sporda profesyonel sporcular yetiştirmek değil. Yetenekli çocuklarımızı belirleyip, spora kazandırmak, sizlere teslim etmek” dedi.
 
Spor kulüplerinin yöneticileri de ilçedeki değişime hayranlık duyduklarını belirterek, Başkan Kürüm’ün spora verdiği önemin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Başkan Kürüm’le çalışmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, taleplerini de dile getirdiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv