Başkan Piriştina’dan mesajları

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kurban Bayramı öncesi Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye personeli ile bayramlaştı.

  • 0
  • 603
Başkan Piriştina’dan mesajları
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kurban Bayramı öncesi Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye birimlerini dolaşıp çalışanlarla tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Başkan Piriştina, ”Bucamız sizlerin emeği ve özverili hizmetleri gelişiyor ve güzelleşiyor. Sizler gibi iyi ve donanımlı ekip arkadaşlarıyla görev yapmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kurban Bayramı dolasıyla işçisinden bürokratına kadar tüm çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Başkan Yardımcıları Murat Işık ve Hakan Gündüz’le birlikte sabahın erken saatlerinde ilk olarak Buca Belediyesi Şantiyesi’nde soluğu alan Başkan Piriştina, işçiler tarafından coşkuyla karşılandı. Fen İşleri ve Temizlik İşlerii çalışanları ile iş tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Piriştina’nın üçüncü durağı Buca’yı yeşillendirip doğayla buluşturan Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü oldu. 

“BU SON BURUK BAYRAM OLSUN”
Belediye hizmet binasında hizmet veren memur ve işçilerle de bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaşanan terör olayları ve darbe girişiminin etkisiyle buruk ama umutlu bir bayrama hazırlandıklarını belirtirken, tüm çalışanlarından bayram süresince sevdikleriyle bir araya gelip, iyice dinlenmeleri tavsiyesinde bulundu. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Umut ediyorum, dua ediyorum bu zorluklardan, bu sıkıntılardan kurtulacağız. Bu son kargaşalar, bu son kan dökmeler, bu son şehitler olsun. Bizleri yine yalnız bırakmayan işçi ve emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bucamız sizlerin emeği ve özverili hizmetleri gelişiyor ve güzelleşiyor. Sizler gibi iyi ve donanımlı çalışanlarla görev yapmaktan mutluluk duyuyorum Sağlıklı, mutlu ve huzurlu Bayramlar geçirmenizi diyelim” diye konuştu. 
Başkan Piriştina, personelle bayramlaşmasının ardından Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlarla da makamında bir araya gelerek bayramlaştı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çocuklarımız milletimizin umut çiçekleri

EGİAD’dan 23 Nisan Mesajı

Karşıyaka’yı 23 Nisan coşkusu saracak!

23 Nisan’da Belediye Başkanı Kaan Bağçivan oldu

Eskinazi'den 23 Nisan mesajı

Seferihisar’da 23 Nisan coşkusu

Arşiv