Başkan Selvitopu şafakta bayramlaştı

  • 0
  • 844
Başkan Selvitopu şafakta bayramlaştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, işçilerin çalışma koşullarını daha iyi görebilmek için bayramlaşma törenini şafak vaktinde gerçekleştirdi. Sabah 06.00 sıralarındaUzundere’de bulunan temizlik işleri şantiyesine gelen Selvitopu, vardiya değişime çıkan işçilerin bayramını kutladı. Başkan Selvitopu daha sonra Gediz Şantiyesi’ne giderek çalışanlarla bayramlaştı, ardından da belediye binasındaki çalışanların bayramını kutladı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Kurban Bayramı öncesi belediye çalışanlarının bayramını kutladı. Gün doğmadan Uzundere’de bulunan Temizlik işleri Şantiyesi’ne gelen Başkan Selvitopu, vardiya değişimi yapan işçilerle tek tek tokalaştı, onların ve ailelerinin bayramını kutladı. DİSK Genel-İş 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı törende Selvitopu, verdikleri hizmetlerden dolayı çalışanlara teşekkür etti.

Bu ülkeye barış gelmeli
Daha önce bayramlaşmaları öğle saatlerinde yaptığını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Çalışma koşullarını daha iyi görmek için buradayım. Bundan sonra zaman zaman gece geç saatlerde de birlikte olacağız” diye konuştu. Bu bayramda ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı duruma da dikkat çeken Selvitopu, “Ülkemizde bir çok olaylar var, can kayıpları var. Canlarını feda eden, şehit düşen insanları saygıyla anıyorum. Böyle bir acı yaşanmasın istiyoruz. Bu ülkeye barış gelsin. Bu Bayram kentimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı, uğurlu olsun” sözleriyle de duygularını dile getirdi.

İşçilerin yüreğine su serpti
Karabağlar Belediyesi olarak önümüzdeki yıl ekonomi yönünden daha iyi olacaklarının da altını çizen Başkan Selvitopu, işçilerin yüreğine de su serpti. Selvitopu şöyle konuştu: “Elbette sıkıntılı zamanlarımız da olacak. Herkes soğukkanlı ve sabırlı olsun. Hiç kimse telaş etmesin. Bir takım çalışmalarımız hazırlıklarımız var. Sizler çalışma barışını ve istikrarını bugüne kadar sağladınız. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Herkes üzerine düşeni yapıyor. Önümüzdeki yıl ekonomik yapı olarak daha iyi olacağız.” dedi.

Karabağlar önder olacak
Başkan Selvitopu’nun ikinci durağı Gediz Şantiyesi oldu. Genel-İş 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar ve Belediye-İş 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya’nın da katıldığı bayramlaşmada Selvitopu, Karabağlar’ın nüfus olarak en büyük ilçe olduğunu hatırlattı ve Karabağlar Belediyesi’nin bundan sonra da yaptıklarıyla, çalışmalarıyla, işçisiyle, memuruyla önder konumda olacağını ifade etti.Selvitopu, “Bunu da sağlayacak olan sizlersiniz. Bizler sadece bulunduğumuz görevlerde kendi sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz” diyerek de sözlerini tamamladı.

İyi dileklerde bulundu
Karabağlar Belediyesi’ndeki bayramlaşma töreni Yeşillik Caddesi’ndeki belediye binasında da devam etti. Şantiyedeki bayramlaşmanın ardından Başkan Selvitopu, belediye binasında çalışan işçi ve memurların da bayramını kutladı ve aileleriyle birlikte iyi bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv