Başkan Solak 12.12.12 nikahı kıydı

  • 0
  • 1.025
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi evlendirme dairesine başvurarak 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerin nikahları arka arkaya kıyıldı. Bu hızlı tempoya ayak uyduran Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da bazı çiftlerin nikahını kıydı.
 
Başkan Solak, ilk olarak diş hekimi çiftin nikahını kahkahaların havada uçuştuğu bir törenle kıydı. Başkan Solak, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi diş hekimlerinden 26 yaşındaki Seyfi Kelebek ile Arnavut asıllı diş hekimi 25 yaşındaki Edvina Pere’nin nikahını belediye nikah salonunda kıydı.
“Yüz yılda gelen böyle özel günün uğuruna inanarak nikah kıydıran tüm çiftlerimiz unutulmayacak anılara sahip oldular” diyen Başkan Solak, genç çifte mutluluklar diledi. Başkan Solak şöyle konuştu: “Ben böylesine güzel bir günde nikah kıymaktan çok memnunum. Yüzyılda bir gelen bir günde nikah kıyıyoruz. Tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Evlilik cüzdanını da evin reisi olan Edvina hanıma veriyorum” dedi. Başkan Solak, nikahın ardından çiçeği burnunda çifte, çiftin çerçevelenmiş fotoğraflarını hediye etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv