Başkan Soylu Oyunu Kullandı

  • 0
  • 612
Başkan Soylu Oyunu Kullandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

MenderesBelediye Başkanı Bülent Soylu, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu OğlananasıOrtaokulu’nda kullandı. Soylu, seçimin vatana millete hayırlı olmasını diledi.
 
 
Cumhurbaşkanlığıseçimi nedeniyle Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, eşi Esra Soylu ilebirlikte oyunu kullandı. Oğlu Kadir Aras ile birlikte Oğlananası Ortaokulu’nda1152 numaralı sandıkta oyunu kullanan başkan Soylu, çıkışta yaptığı açıklamadaseçimlerin ülke için hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
Vatanamillete hayırlı uğurlu olsun

MenderesBelediye Başkanı Soylu, “ Cumhur’un başkanını seçtiği ilk seçim demokrasimiziçin vesayetin sona ermesi için çok önemli. Bu önemli günde her Türk vatandaşısorumluluk bilinciyle hareket ederek oy kullanmaya gitmeli. Artık Türkiye içinyeni bir dönem başlıyor. Bu dönemi halk olarak biz belirleyeceğiz” dedi.

 
Doğrudabirleşeceğiz

Seçimsonucunun belli olduğunu da ifade eden Soylu, “ Türkiye bugün bir ilk yaşıyor.İnşallah vatana millete yaşadığımız coğrafyaya tüm dünyaya hayırlar güzelliklergetirir. Zaten seçimin sonucuda belli. Peygamber efendimiz Hadis-i Şerifi’nde ‘ Benim ümmetim yanlışta birleşmez ‘ diye buyurmuş. İnşallah bu ümmet yanlıştadeğil doğruda birleşecek diye ümit ediyorum, dua ediyorum. Seçimler hayırlargüzellikler getirsin diliyorum “diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Arşiv