Başkan Tosun'dan miniklere karne sürprizi

  • 0
  • 541
Başkan Tosun'dan miniklere karne sürprizi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, sömestr tatiline sayılı saatler kala ilçede eğitim gören ilkokul öğrencilerine sürpriz yaptı. Başkan Tosun, minik öğrencileri keyifli bir yarıyıl tatili öncesinde,  kukla gösterileriyle buluşturarak, onlara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Mutlulukları Gözlerinden Okunuyordu!..

Dikili Belediyesi Başkanı Mustafa Tosun’un özel girişimleri sonucunda Milas Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte bu yıl ilk kez sömestr tatiline girecek olan ilkokul birinci sınıf öğrencilerine Milas Belediyesi Kukla Atölyesi Sanat Grubu tarafından "Gülücükler ve Sevimli Kuklalar" isimli çocuk gösterisi sunuldu. Dikili Kültür Evi’nde gerçekleştirilen ve günlük hayatımızla ilgili öğretici bilgilerin aşılandığı bu özel etkinlikte çok eğlenen minik öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okundu.

“Bizim Önceliğimiz Geleceğimiz; Geleceğimiz de Çocuklarımız”
Minik öğrenciler kendilerine özel bu sürprize oldukça sevinirken, öğretmenler de minik öğrencilerine gösterilen bu ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkür ettiler. Etkinlik sonunda bir konuşma yaparak minik öğrencilerin keyif dolu, güzel bir tatil geçirmelerini dileyen Başkan Tosun, “Bizim önceliğimiz geleceğimiz; geleceğimiz de çocuklarımız. Hep yavrularımızın yanında olacağız. Onların okuması, başarılı birer bireyler olması için var gücümüzle çalışacağız. Belediye olarak ilçemizde eğitim seviyesini de en üst seviyelere çıkarmak için her türlü fedakarlığı ve gayreti  gösteriyor, bu tarz etkinliklerdeki açtığımız sanat kanalı ile de çocuklarımıza sevgiyi aşılıyoruz" dedi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv