Başkan Tugay makamını çocuklarla paylaştı

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makamını Karşıyaka Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Baran Aydeniz’e devretti.

  • 0
  • 465
Başkan Tugay makamını çocuklarla paylaştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makamını Karşıyaka Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Baran Aydeniz’e devretti. Bu yıl 27’ncisi gerçekleşen Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği için farklı ülkelerden kente gelen yabancı çocuklar da Başkan Tugay’ın konuğu oldu.  

“ÇOCUKLAR BARIŞI GETİRECEK”
Tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan Başkan Tugay “Bugün bizim milli egemenlik günümüz. Devletimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu günü aynı zamanda çocuklarımıza bayram olarak hediye etti. Dünyadaki tek çocuk bayramı bugün. Bununla gurur duyuyoruz. Karşıyakamıza geldikleri ve bu bayramı bizlerle paylaştıkları için tüm konuk çocuklarımıza da çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın arasında gelişen dostlukların, gelecekte dünyamıza barış ve hoşgörü getireceğine inanıyorum” dedi.

BELEDİYEDEN BAYRAM HEDİYESİ
Makamdaki törenin ardından, Karşıyaka Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu ve Şehit Astsubay Hilmi Öz İlkokulu’nda kutlama programı gerçekleştirildi. Ayrıca, Karşıyaka Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’ne giriş gün boyunca -tüm çocuklar için ücretsiz- yapıldı ve renkli etkinlikler düzenlendi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv