Başkanın Çığlığı: Tankerlerinizle Ildıra, bize yardıma gelin.Ildır merkez yanıyor

İzmir' in Çeşme İlçesi Ildır Mahallesinde başlayan yangın rüzgarın şiddetiyle büyüyor. Alevler amfi tiyatroya yaklaştı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, itfaiye ve su tankeri olan herkesi yangını söndürmek için yardıma çağırdı .

  • 0
  • 622
Başkanın Çığlığı: Tankerlerinizle Ildıra, bize yardıma gelin.Ildır merkez yanıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahri Karataş ( KHA)
İzmir' in Çeşme İlçesi Ildır Mahallesinde başlayan yangın rüzgarın şiddetiyle büyüyor. Alevler amfi tiyatroya yaklaştı.Belediye Başkanı Ekrem Oran, tüm itfaiye ve su tankeri olan herkesi yangını söndürmek için yardıma çağırdı.

ALEVLER GÖKYÜZÜNÜ KIZILA BOYADI.
Rüzgarın şiddetiyle alevler,her yerden görünüyor. Yangını söndürmek için ekipler ,canla başla mücadele ediyor. Şiddetli rüzgar  nedeniyle kısa sürede büyüyen yangin amfi tiyatroya yaklaştı.  Kuru otlar ve makilik alanda  da etkisi ile hızla genişleyen yangın için ekipler seferber olurken, havadan müdahale yapılamıyor. Çeşme  Kaymakamlığı, Çeşme Belediyesi ve  İlçe Emniyet Müdürlüğü tedbir amaçlı evleri boşaltma kararı aldı. 
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, "  Önümüzde büyük yangın var. Herkese sesleniyorum. Tüm itfaiye ekiplerine, su tankeri sahiplerine sesleniyorum. Tankerleriniz dolu olarak Ildıra bize yardıma gelin.Ildır merkez yanıyor " diye seslendi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv