Başlama vuruşu Başkan Sındır'dan

  • 0
  • 1.451
Yazı Boyutu:

Köy takımları futbol turnuvasında: Başlama vuruşunu Başkan Sındır yaptı
Sınırlarında 12 köy bulunan Bornova’da CHP İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Köyler Arası Dostluk Turnuvası’nda coşkulu anlar yaşandı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’la CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar’n birlikte başlama vuruşunu yaptığı Turnuva’da köy takımları mücadele etti

Bornova’da CHP İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Köyler Arası Dostluk Turnuvası’nda büyük heyecan yaşandı. Turnuva’nın ilk gününde Eğridere Köyü ile Laka Köyü, Kayadibi Köyü ile de Ege Üniversitesi takımları karşı karşıya geldi. Turnuva’da Beşyol Köyü Eğridere Köyü Derneği takımıyla eşleşirken, Çamiçi Köyü de Karaçam Köyü ile maç yapacak. Turnuva’nın final maçları Cuma günü gerçekleştirilecek.
Maçlar öncesinde köy takımlarının oyuncularıyla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, futbolun centilmence oynandığı zaman gerçek amacına ulaştığını söyledi. Başarının turnuvayı kazanmakla ölçülmeyeceğini belirten Başkan Sındır, “Aramızdaki sevgiyi dostluğu kardeşliği pekiştirmek daha önemli. Bu nedenle bu turnuvaya katılmak kazanmaktan çok daha güzel” dedi. CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar da katılımcılara başarılar diledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv