Batıdan Esintiler

  • 0
  • 1.143
Yazı Boyutu:

34.E.Ü Kültür Sanat ve Spor Şenliği kapsamında düzenlenen Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı Ses Eğitimi öğrencilerinin görev aldığı, Dr. Ahmet Utku ve Tanju Dürük tarafından hazırlanıp sunulan, Alev Çatıkların piyanoda eşlik ettiği “Batıdan Esintiler” adlı etkinlik   Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evi’nde gerçekleştirildi.
 
Bu güzel müzik şöleninde G.F. Handel, G. Giordani, F. Shubert , J.Offenbach gibi birçok ünlü sanatçının eserleri kısa bilgilerle  öğrenciler tarafından seslendirildi.
Etkinlik Sonunda Bölüm Başkanı Doç.Dr. Reyhan Altınday etkinlikte yer alan tüm öğrencilere ve etkinlikte emeği geçen Dr.Ahmet Utku, Tanju Dürük ve Alev Çatıklara teşekkür belgelerini verdi. Dr.Ahmet Utku etkinliğin çok kısa zamanda hazırlandığını belirtse de izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.Seneye yapılacak olan etkinlikte Doç.Dr Reyhan Altınday’ın isteği üzerine repertuarda Azeri eserler de yer alacak.İZMİR(Ege Ajans/ Seren Yenice-Gamze Çalt-Emine Bayrak)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marmaris Festivali 2 mayıs'da başlıyor

Aynı sahneyi paylaştılar

EGİAD Kitap Kulübü’nde Cumhuriyet ve Atatürk Rüzgârı

İlber Ortaylı anısına duygusal buluşma

Halktan Biri'nin prömiyeri 22 Nisan’da

Edebiyatla dolu hafta sonu

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg