Batur bayramlaşma programına başladı

  • 0
  • 594
Batur bayramlaşma programına başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bayram ziyaretlerine başladı. İlk olarak CHP Narlıdere ilçe örgütünde gerçekleştirilen bayramlaşmaya katılan Batur, CHP ilçe bayramlaşmasının ardından Mithatpaşa Caddesi esnafı ve alışverişlerini yapan Narlıdereliler ile bayramlaştı.

 

Birlik ve beraberliğimiz en büyük güç

CHP Narlıdere ilçe örgütü tarafından hazırlanan bayramlaşma törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP il Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, CHP Narlıdere İlçe başkanı Cafer Esen, belediye meclis üyeleri, CHP Narlıdere ilçe yönetim ve üyeleri ve Muhtarlar katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, artık yaz döneminin sonuna gelindiğini ve CHP Narlıdere olarak çalışmalara hız vereceklerini belirtti. “ Artık iç sorunları bırakarak parti için çalışma zamanıdır. Biz mahalle bazında planladığımız toplantı ve çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.  Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ise sözlerine ‘Bayramın ülkemize, daha sonra dünyaya barış getirmesini diliyorum’ diyerek başladı. Batur “ Çok zorlu geçecek bir sürecin eşiğindeyiz. Türkiye tarihinin en kapsamlı tezkeresi TBMM’de onaylanacak. Fakat tezkerenin neleri kapsadığı konusunda net bir bilgi yok. Bu endişe verici bir durumdur. Ekonomi tehlike sinyalleri vermektedir. Biz yerel yönetim olarak sizlerle işbirliğii çerisinde yaklaşan tehlikelere karşı bir arada çalışmaya hazırız. 2015 seçimleri için dik duruşumuzu ve kararlığımızı gösterecek çalışmalar gerçekleştirmemiz gerekiyor. Birlik ve beraberliğimiz sahip olduğumuz en büyük güçtür. Kurban Bayramında Ailenizle ve sevdiklerinizle sağlık, huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileklerimle hepinize iyi bayramlar diliyorum” dedi.

 

Disiplin egemen olacak

Narlıdere Belediye BAŞKANI Abdül Batur’dan sonra bir konuşan CHP İl Başkan Yardımcısı Celal Yıldız parti içi yapılan değişiklikler ile ilgili bilgiler verdi. Yıldız “ Parti tüzüğü, üyelik gibi üç, dört madde ile ilgili önemli değişiklikler yapıldı. İlk olarak üye yapılanması aktif üye ve pasif üye olarak ikiye ayrıldı. Önümüzdeki milletvekili seçimleri için aday olmak isteyen ve partide görev yapan arkadaşlarımızın 11 Aralıkta görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. Bundan sonra parti içinde bir ön seçim hakimiyetinin hayata geçmesi olacak. CHP’de parti içi Demokrasi özgürlüklere evet, fakat parti için disipline de evet diyeceğiz. CHP’de artık disiplin egemen olacak” dedi.

 

CHP Narlıdere İlçe örgütünde gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Mithatpaşa Caddesi esnafını dolaştı. Esnafın dertlerini ve sorunlarını dinleyen Batur alışveriş yapmakta olan Narlıderelilerinde bayramlarını kutladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

19 Mayıs 1919 Bir Milletin Yeniden Doğuşunu Simgeler

Türkan Saylan, şiir ve müzik dinletisiyle anıldı

Medical Point'te 19 Mayıs Coşkusu!

Kadrolu işçilerde toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Arşiv