Bayındır Belediyesi Sporcularından Büyük Başarı

Katıldıkları müsabakalarda dereceye giren Bayındır Belediyesi sporcuları Bayındır ilçesini temsil etmeye hak etmeye hak kazandı.

  • 0
  • 343
Bayındır Belediyesi Sporcularından Büyük Başarı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Katıldıkları müsabakalarda dereceye giren Bayındır Belediyesi sporcuları Bayındır ilçesini temsil etmeye hak etmeye hak kazandı. Eğitmenliğini Gürkan Şampiyon’un yaptığı Bayındır Belediyesi Güreş takımı oyuncuları İzmir’in en iyi 40 takımının katıldığı elemeleri geçerek Çorum’da düzenlenecek olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. İzmir’de düzenlenen müsabakalarda kendilerinden yaşça büyük sporcuları eleyerek büyük bir başarıya imza attılar. Oynanan müsabakalar ve sporcuların durumları hakkında konuşan antrenör Gürkan Şampiyon ‘‘ Sporcularımızın bu başarı Bayındırımız gururlandırdı. Hepsinin durumu çok iyi. Türk sporuna katkı ileri yaşlarında katkı sağlayacak bu gençleri destekleyen Bayındır Belediye Başkanımız Dr. Ufuk Sesli’ye çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
Bir başarı da Taekwondo takımımdan
Bayındır Belediyesi Taekwondo takımı İzmir’de düzenlenen okul sporları il şampiyonası’nda dereceye girerek Bölgesel Lig’te Bayındır ilçesini temsil etmeye hak kazandı.
Eğitmenliğini Baş antrenör Fatma Uzal ve yardımcı antrenörlüğünü Ekrem Uzal’ın yaptığı Bayındır Belediyesi Taekwondo takımı 15-18 Mart’ta Antalya’da düzenlenecek olan Ege Bölge Şampiyonası Genç Erkek ve Kadınlar’da Bayındır ilçesini temsil edecekler. Üst üste gelen başarılar sonrası sporcularla bir araya gelen Bayındır Belediyesi Başkanı Dr. Ufuk Sesli şu açıklamaları yaptı ‘‘ Bayındır Belediyesi olarak sporcularımıza desteğimiz sonsuz. Tüm imkanlarımızla onların yanında yer alıyoruz. Çalışmalarını yakından takip ediyorum fırsat buldukça antrenmanlarına ve maçlarına giderek destek veriyorum.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv