Bayraklı Altyapısından Milli Takıma

Bayraklı Belediyesi Taekwondo takımı sporcusu Ömer Tekin (16), 10 – 12 Kasım tarihlerinde Edirne’de düzenlenecek Taekwondo Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

  • 0
  • 662
Bayraklı Altyapısından Milli Takıma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Taekwondo takımı sporcusu Ömer Tekin (16),  10 – 12 Kasım tarihlerinde Edirne’de düzenlenecek Taekwondo Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Bayraklı Belediyesi’nin taekwondo takımında spor yaşamını sürdüren 16 yaşındaki Ömer Tekin genç milli takıma seçilmenin haklı gururunu yaşıyor. İhsan Alyanak Kültür Merkezi’nde bulunan salonda antrenörü Seyit Öcek eşliğinde çalışmalarına devam eden Ömer Tekin 10-12 Kasım tarihinde Edirne’de düzenlenecek Balkan Şampiyonası’nda yüksek kırış tekniğinde Türkiye’yi temsil edecek. Siyah kuşak 2. dan seviyesinde bulunan Ömer Tekin’in pumse de birçok derecesi var. 

KENDİME GÜVENİYORUM
Bayraklı Belediyesi taekwondo antrenörü Seyit Öcek, Ömer Tekin’in Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü çatısı altında spora başladığını belirterek Öcek, “Ömer  bizim altyapımızdan yetişerek milli takıma kadar yükseldi. Yetenekli bir arkadaş. Kendisine güveniyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a teşekkür ederiz” dedi. Milli Takım oyuncusu Tekin ise, “Öncelikle Seyit hocama çok teşekkür ederim. 8 yıldır birlikte çalışıyoruz. Onun emekleriyle birlikte bu duruma geldik. Yarışmada derece yapmayı umuyorum. Kendime güveniyorum. Güzel bir sonuçla inşallah döneceğiz” dedi.

GURUR DUYUYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  Taekwondo Milli takımına oyuncu vermekten dolayı gurur duyduklarını belirterek, “Ömer Tekin uzun yıllardır bizimle birlikte. Kendisini çok iyi yetiştirdi. Bunun da meyvesini aldı. Şimdi önemli bir şampiyonada ülkemizi temsil edecek. Buradan başarılı bir sonuçla ayrılacağına inanıyoruz. Belediye olarak spora ve sporculara elimizden gelen desteği kurulduğumuzdan günden beri veriyoruz. Bu desteğin, beraberinde başarıyı getirdiği görmek bizleri mutlu ediyor” dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv