Bayraklı Ata’sını heykelinin önünde andı

  • 0
  • 1.040
Yazı Boyutu:

Bayraklı, ölümünün 74. yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Sevgi Yolu girişinde bulunan heykeli önünde andı.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, , Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanı Kurmay Albay Şadi Murat, Bayraklı Kaymakamı Kaan Peker katıldı. Anma etkinliği çelenk sunma töreniyle başladı. Çelenklerin sunulmasının ardından 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise Bayraklı’da adeta hayat durdu.
 
Ata’mızı unutturmaycağız
74 yıl önce hayata gözlerini yuman Ulu Önder’in ardından şükran, gurur ve özlemle andıklarını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, “Atatürk, Millî Mücadele'de eşsiz bir lider, muharebe meydanlarında efsanevî bir asker, devlet kuran büyük siyaset adamı, milletin çehresini değiştiren büyük bir inkılâpçıdır. Fikirleri, görüşleri ve bu millet için yaptıklarını unutmak mümkün değil. Edebiyete kadar bizim yüreğimizde yaşamaya devam edecek” dedi.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ sevgi yolunda vatandaşlarla bir araya geldi.Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karabağ  vatandaşlara Atatürk kaleme aldığı eseri olan’’Nutuk’’ kitabını dağıttı.
 
Özkanlara Atatürk Büstü dikeceğiz
Sevgi yolundan ayrılan Başkan Hasan Karabağ Özkanlarda Atatürk için düzenlenen anma etkinliğine katıldı.Özkanlarda esnafın birlikte imece usulü yaptığı etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.Etkinlikte söz alan Başkan Hasan Karabağ ‘’esnafın böyle bir etkinlik yaptığı için kutlarken en kısa zamanda anma etkinliğimiz yaptığımız bu alana Atatürk Büstü dikeceğiz’’ diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kütahyalı üç noktayla ne demek istedi?

Müzeler Haftası’nda etkinlik yağmuru

19 Mayıs’a coşkulu kutlama

Bayraklı’da 19 Mayıs coşkusu

Buca'da rengarenk bayram kutlaması

19 Mayıs’a muhteşem kutlama

Arşiv