Bayraklı Belediye Spor’dan mükemmel başlangıç

  • 0
  • 1.055
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediye Spor U-15 Futbol takımı lige mükemmel bir galibiyet alarak sezonu açtı.       
Bayraklı Belediye Spor U-15 kategorisi olarak geçen sene çift devreli grup aşamasını nağmağlup bitirerek şampiyon olmuş, Play-off yarı finalinde karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediye Sporu da yenerek adını İzmir finaline yazdırmıştı. Finalde İzmirspor ile oynanan karşılaşmada normal süresi 1-1 biten maçta 8. penaltı atışları sonunda takımımız yenilerek Türkiye şampiyonasına gitmeyi son maçta kaybetmişti. Bu sene yenilenen kadrosuyla çıtasını Türkiye şampiyonası olarak belirleyen takımımız, 2012-2013 Futbol sezonunda İzmir ili U-15 ligi 4.Grubunda Gümüşpala Spor, Erdem Esentepe Spor, Yamanlar Esenspor, Çay Mahalle Demirköprü Spor, S. Manavkuyu Spor ve Bayraklı Belediye Sporun bulunduğu zorlu grupta ilk maçında S.Mavakuyu takımını 7-0 yenen Bayraklı Belediye Spor Kulübü mükemmel bir başlangıç yaptı.
Maça hızlı başlayan takımımız  Smyrna Manavkuyu Spor takımını 4. dakikada Faruk, 16. dakikada Fehmi, 33.dakikada Serhat, 49.dakikada İsmail, 51.dakikada Fehmi, 63.dakikada Soner ve 68.dakikada Serhat'ın attığı gollerle rakibini 7-0  yenerek sezona harika bir başlangıç yaptı.
Bayraklı Belediye Spor kulübü antrenörü N. Çağlar CIVKIN maçın sonunda, ''Bayraklı Belediye Spor kulübü geçen sene Play Off'un son maçında şansız şekilde penaltılarla elendi. Geçen seneki kadromuz üzerine bu sene takviye yaparak istenilen başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu galibiyette emeği olan futbolcularıma, teknik ekipteki hocalarıma ve taraftarımıza armağan ediyorum'' dedi.
Bayraklı Belediye Spor Takım kadrosu
1-Tahır (***) 2-Ulaş (***) 3-Soner (***) 4-Hüseyin (***) 5-Barış (***) 6-Anıl (***) 7-İsmail (***) 8-Faruk (***) 9-Fehmi (***) 10-Serhat(***) 11-Volkan (***)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv