Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünden ''Spor Kültürü, Sağlık ve Aile'' Paneli

  • 0
  • 1.626
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü farklı etkinliklerle çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ''Spor Kültürü Sağlık ve Aile'' adlı bir panel düzenledi.
Bayraklı Belediyesi Osmangazi binasında gerçekleşen panele konuşmacı olarak Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Tüfad İzmir İl Başkanı Dr. Şaban Acarbay, Prof. Dr. Mustafa Ferit Acar, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kadri Yatkın, Göztepe eski takım kaptanı Nevzat Güzelırmak, Teknik Direktör Ercan Ertemçöz, Amatör Spor Kulübü yöneticileri ve aileleri katıldı.
 
Sporla ilgili soru işaretleri cevap buldu
Panelde konuşmacılar spora ve sporculuğa değinirken sağlıklı bireyler yetiştirerek aile ile sporcu arasında aile içi iletişimine dikkat çekti.  Konuşmacılar Sporcu nasıl olmalıdır, spor kültürü nasıl geliştirir, spor kültürü gelişiminde sporculara, antrenörlere ve aileye ne gibi görevler düşüyor konularına vurgu yapıldı.
Bayraklı Belediyesi kurulduğu günden itibaren projelerinin arasında spor tesisleri olduğunu belirten başkan Karabağ “Bayraklı genç nüfusu ile İzmir de ve Türkiye de spora damgasını vuracaktır. Cephede ölen ulusal kahramanlarımız vardır. Türk sporunun kahramanları da Amatör spor kulüp yöneticileri, teknik adamları, sporcular ve aileleridir. Anneler ve babalardan bir ricam var çocuklarınızı spora teşvik edin kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir gelecekleri olsun. Spora verdiğimiz destek artarak devam edecek yeni çalışmalarımızla yeni başarılar elde edeceğiz” dedi.  
 
Başkan Karabağ’ın çalışmaları takdir edildi
Panelin ardından Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Fahrettin Orandı dallarında başarı gösteren Antrenörlere madalyalarını taktı. Başkan Karabağ’da konuşmacılara plaket takdim etti, hediyeler verdi. Türkiye Futbol Antrenörleri İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay da Başkan Karabağ’a spor kulüplerine verdiği hizmetler ve spor adına yaptığı çalışmalardan dolayı takdir belgesi verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv