Bayraklı’da Dernekler Futbol Turnuvasında Buluşacak

Bayraklı Belediyesi dernekler arası futbol turnuvasının bu yıl 2'ncisi düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 17 derneğin katıldığı ve dostça müsabakalara sahne olan turnuva için başvurular başladı.

  • 0
  • 450
Bayraklı’da Dernekler Futbol Turnuvasında Buluşacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi dernekler arası futbol turnuvasının bu yıl 2'ncisi düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 17 derneğin katıldığı ve dostça müsabakalara sahne olan turnuva için başvurular başladı.

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve 17 derneğin katılımı ile gerçekleşen turnuvada gülen taraf Bayraklı Çiçek-Der olmuştu. Bu yıl da kardeşlik duyguları içinde geçmesi hedeflenen turnuvaya son başvuru tarihi 24 Ağustos olarak belirlendi. 

TURNUVAYI ÖNEMSİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “İlçemizde çok sayıda yöre derneği bulunuyor. Birlik ve beraberliğimizi artırmak adına bu turnuvayı düzenlemeye karar verdik. Geçtiğimiz yıl hedefimize ulaştık. Maçların centilmenlik içerisinde geçtiğine şahitlik etti. Farklı bölgelerde doğmuş olabiliriz ama hepimiz tek bir bayrağın altında yaşıyoruz. Bizler bunun bilincindeyiz. Bayraklı’da aramızdaki kardeşliği artırmak adına bu turnuvayı önemsiyoruz” dedi.

KATILIM ŞARTLARI NELER?
Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde düzenlenecek turnuvada takımlar 15 kişilik kadro listesi oluşturacak. Müsabakalarda 7 futbolcu ve 1 kaleci oynayacak. Oyuncular için yaş sınırı aranmayacak. Müsabakalar 25’er dakikadan iki devre halinde yapılacak. Turnuvaya son katılım tarihi 24 Ağustos Perşembe günü olarak belirlendi. Katılım için Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne başvurulması gerekiyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kendi küçük, yeteneği büyük

Üniversiteli sporcular bu turnuvada buluştu

Ferdi Zeyrek MTB Cup Sona Erdi

Spor istasyonlarının dördüncüsü Kültürpark’ta açıldı

İzmirli dansçılardan uluslararası başarı

Başarının hediyesi son model bir otomobil

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg