Bayraklı'da Gülşen Rüzgârı

  • 0
  • 774
Yazı Boyutu:

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bayraklı'da festival havasında kutlandı.İki gün süren etkinliklerin finalinde pop müziğinin başarılı sesi Gülşen, sahneperformansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.  

İzmir'in bir çok ilçesinde aynı anda meşale yakarak, 29 EkimCumhuriyet Bayramı kutlamalarına destek veren vatandaşlar havai fişekgösterileri ile birlikte renkli görüntüler oluşturdu. Bayraklı Belediye BaşkanıHasan Karabağ, alanı dolduran binlerce vatandaşın bayramını kutlarken, alanıdolduran binlerce Gülşen hayranı, ünlü şarkıcıyla coştu. Bayraklı'da Cumhuriyet'in 90'ıncı yılı etkinliklerinin kapanışını ünlüpop sanatçısı Gülşen, sahilde bulunan Turgut Özal Rekraasyon alanındakimuhteşem konseriyle yaptı. Dansçılarıyla birlikte binlerce Bayraklılı vatandaşıcoşturan ünlü sanatçı, elinde Türk bayrağıyla bir süre şarkı söyledikten sonraTürk bayrağının dünyanın en değerli hazinesi olduğunu vurgulayarak, alkıştopladı.  Performansı ve sevilenşarkıları ile binlerce hayranını büyüleyen Gülşen, izleyenlerden tam not aldı.Şarkılarını hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan söyleyen başarılı sanatçıadeta Bayraklı'da "Gülşen" rüzgârı estirdi. 

Havai fişek ve meşaleler geceyi aydınlattı 
Etkinlikler çerçevesinde konser öncesi İzmir'in çeşitli yerlerindeaynı zamanda gerçekleştirilen meşale yakma ve beraberindeki muhteşem havaifişek gösterisi beğeni kazandı. Bayraklı'da eş zamanlı yakılan meşaleler sahiliaydınlatırken, 75'inci yıl mahallesi ve konser alanından uzun süreatılan birbirinden güzel havai fişekler de izlenmeye değer görüntüleroluşturdu. 

"Cumhuriyet'i unutturmayalım"
Konserde ünlü şarkıcıya çiçek takdim ederek, herkesin Cumhuriyetbayramını kutlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Adını amazonkraliçesinden alan Smyrna'da güzelliği ve sesiyle hayranlarının beğenisinikazanan Gülşen'i ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Cumhuriyet Bayramınız kutluolsun. Bundan sonraki yıllarda da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü veCumhuriyeti unutturmayalım" dedi. Başkan Karabağ'a teşekkür ederek,Cumhuriyetin bekçisi gençlerin her zaman burada olacağını belirten Gülşen deaçılış konuşmalarının ardından başladığı konserinde alanı dolduranlarıcoşturdu. Sevilen şarkılarını bu kez Bayraklılılar için seslendiren ünlüşarkıcı gecenin ilerleyen saatlerine kadar üst düzey performansıylahayranlarının gönlünü kazandı. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Arşiv