Bayraklı’da ücretsiz diş hizmeti ünitesi üçe çıktı

  • 0
  • 1.570
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü verdiği ücretsiz sağlık hizmetleri ile vatandaşlarına hizmet etmeye devam ediyor.
Bayraklı Belediyesi, Adalet Mahallesi ve Cengizhan Mahallelerinde bulunan diş ünitesi sayısını üçe çıkardı. Adalet Mahallesi Sağlık Evi’nde bir, Cengizhan Mahallesi Sağlık Evi’nde iki diş ünitesi olmak üzere toplam üç diş hekimi ile vatandaşlarına ücretsiz ağız sağlığı hizmeti vermeye devam ediyor.
 
Çocuklara sürpriz hediyeler
Bayraklıda ikamet eden vatandaşlara ücretsiz olarak diş taşı temizliği, diş çekimi, dolgu ve ağız sağlığı muayeneleri hizmeti veriliyor. Üç diş hekimi hafta içi her gün hizmet veren Sağlık Evleri’nde haftalık ortalama 250 ile 280 arasında vatandaşı istedikleri ağız sağlıklarına kavuşturuyor. Hizmetten yetişkinlerin dışında çocuklar da faydalanıyor. Dolgu ya da diş çekimi gibi hizmetlerden faydalanan çocuklara muayene sonunda diş hekimleri yine ücretsiz olarak diş macunu ve diş fırçası seti ile oyuncak hediye ediyor.
 
Binlerce vatandaşa ulaştık
Bugüne kadar binlerce vatandaşın ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden faydalandıklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bir hafta boyunca ortalama 250 ile 280 vatandaşın faydalandığı diş ünitemizin ve diş hekimimizin sayısını üçe çıkardık. Diş sağlığı sadece dolgu ya da ağrı sürecinde hatırlanması gereken bir durum değil. O yüzden vatandaşlarımızı 75. Yıl ve Adalet Mahallesi Sağlık Evleri’nde misafir ederek bir muayene olmalarını tavsiye ederim. Ücretsiz verdiğimiz bu hizmetten tüm Bayraklı Halkının yararlanması bizi mutlu eder” dedi.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Arşiv