Bayraklıda 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

  • 0
  • 1.051
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi 30 Ağustos Zafer bayramı coşkusuna Bayraklı CHP ilçe başkanı Levent Ölçer, Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Fahrettin Orandı, Gençlik ve Spor Kulübünün 3 binin üzerindeki sporcusu aileleriyle birlikte Şehit Ümit Boz tesislerinde bir araya geldi.
 
Atatürk Anıtı'na karanfil bıraktılar
Ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk resimleriyle bir arada olan sporcular 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından binlerce vatandaş düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı. Ümit Boz tesislerinden ayrılan kortej Bayraklı Sevgi Yolu girişinde bulunan Atatürk Anıtı'na kadar "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Genciz, güçlüyüz Atatürkçüyüz " , "Atatürkçü düşünce engellenemez" tezahüratları eşliğinde yürüdüler. Vatandaşlar evlerinin balkonlarından alkış ve ıslıklarla destek verdi. Genç sporcular ellerindeki karanfilleri Atatürk Anıtı'na bıraktı. Anıtta İstiklal Marşı okuyan sporcular daha sonra sevgi yolunda açılan dev Türk bayrağı altında 10. Yıl Marşını söyleyerek sahil yüzme havuzuna kadar yürüdüler.    
 
Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve 10. Yıl Marşı hep bir ağızdan seslendirildi
Bayraklı Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri Havuz düğün salonunda devam etti. Havuz düğün salonunda toplanan genç sporcular ve çok sayıda vatandaş Atatürk’ün Genliğe hitabesini, 10. Yıl Marşını hep bir ağızdan seslendirmesinin ardından etkinlik sona erdi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’a kalite tescili

İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Arşiv