Bayram böyle kutlanır

  • 0
  • 579
Bayram böyle kutlanır
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri bir gün önce süsledikleri okul bahçesinde “Atatürk ve Çocuk” konulu panolarla “Atatürk ile nasıl zaman geçirirdiniz?” sorusuna resimlerle verdikleri yanıtları sergilediler. Anne babalarıyla 23 Nisan Çocuk Bayramı’na gelerek birlikte şiirler, marş ve şarkılar söylediler, dans ettiler. Töreni 10. Yıl Marşı’nı söyleyerek, balonlar uçurarak sonlandıran öğrenciler, gruplara ayrılarak anne babalarını okul içinde özel düzenlenmiş alanlara götürdüler.

Burada önce orf müzik aletleriyle birlikte şarkılar söylediler, daha sonra birlikte kağıt süslemeleri boyadılar, resimler yaptılar. Öğrencilerin anne babalarıyla yarıştıkları spor oyunlarında eğlence doruğa çıktı. Finalde okul bahçesinde modern dans öğretmeni eşliğinde harmandalıdan pop müziğine dek çeşitli dansları anne babaları ile gerçekleştirdiler. Bu arada “Kitap Hediye Günü” etkinliği için oluşturulan "Benden Sana Senden Okuyan Türkiye'ye" kitap kumbarasından birer kitap alan öğrencilerin mutluluğuna diyecek yoktu.
Anne babalar “23 Nisan Çocuk Bayramı işte böyle kutlanır. Çocuklarımız bayramlarına sahip çıkanın mutluluğunu hem bize yaşattılar hem yaşadılar. Bayram işte böyle kutlanır” dediler.

Okul Müdürü Selami Korkmaz, “Yaşadığımız sıkıntılı günlere karşın öğrencilerin bayramlarına sahip çıkmalarını ibretle izliyoruz. Onların gelecekte Çağdaş Türkiye’nin mimarları olacağı inancımız her zaman yenileniyor. Mutlu oluyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Arşiv